Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Booking.com
135 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 15/08/21
Expedia.com
135 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 15/08/21
Trip.com
136 $
133 $
Se tilbud
Priceline135 $
Hotels.com135 $
Destinia.com136 $
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (243)
Filtrer anmeldelser
243 resultater
Medlemsvurdering
156
57
16
8
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
156
57
16
8
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 243 anmeldelser
Anmeldt d. 10. marts 2020

Flot bygning med en fantastisk beliggenhed. Dejlig morgenmad og god betjening. Dog er hotellets bar åben til 01 om natten, hvilket larmer ustyrligt meget. Herefter overtager gadelarmen til 03. Der blev ikke gjort noget for at informere om dette, hvilket jeg synes er super ærgerligt.

Værelsestip: Få et værelser så højt oppe i etage som muligt.
Dato for ophold: marts 2020
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, annakT3585FK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fanny Nylin, Annan hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. marts 2020
Google Oversæt

Hej annaakT3585FK,
Stort tack för er review av oss. Visst är huset helt fantastiskt, där gammalt möte nytt på ett härligt sätt.
Beklagar att vi inte har lyckats kommunicera på rätt sätt vilken typ av hotell vi är. Självklart så tar vi åt oss och tar detta vidare internt.
Vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka till oss längre fram.
Varma hälsningar.
Fanny
The Vault Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. januar 2020

Fantastisk hotel, og fantastisk personale!

Gennemført hotel, der er virkelig den helt rigtige stemning fra du åbner døren til lobbyen til du tager den lille runde elevator, eller vælger den smukke marmortrappe.

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 646linew
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fanny N, Manager hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. januar 2020
Google Oversæt

Hej 646linew,
Stort tack för en fantastisk recension, det är så härligt att läsa att du gillar det vi gör.
Vi hoppas att vi ses här hos oss snart igen.

Feel good,
Fanny
The Vault Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. januar 2020

Skønt ophold med mine store børn.
Flotte nyrenoverede værelser. Dejlige dyner og puder. Flot indretning af hotellet generelt. God mad i Venti trattoria. God stemning om aftenen i baren som var meget velbesøgt af det yngre klientel især.

Dato for ophold: januar 2020
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Bettina S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Fanny N, Manager hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. januar 2020
Google Oversæt

Hej Bettina S,
Vi tackar ödmjukast för er fina recension, så härligt att läsa att ni har haft det bra här hos oss.
Ser fram emot att få välkomna er tillbaka!

Feel good,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juni 2019

meget smukt og usædvanligt hotel. Unik indretning og utrolig god service fra alle medarbejdere. flot og rummeligt værelse (juniorsuite). cool bar med skønne drinks og lækker morgenmad på hotellet. Desværre helt utrolig meget larm fra gaden og diskotek, der spillede høj musik frem til kl 03.00 i weekenden- der gjorde det umuligt at få en fuld nats søvn. Ærgerligt - når hotellet er beskrevet som "stille" og iøvrigt har en meget høj standard.

Dato for ophold: juni 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, GoPlaces23965187726
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EdwardEkblom, Receptionschef hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. juni 2019
Google Oversæt

Ärade gäst,

Ett stort tack för ert omdöme och för att ni valde att bo hos oss på The Vault Hotel!

Vi är alla så glada över att ha er här & jag hoppas att vi ses framöver igen.

Jag vill även tacka för er feedback gällande ert rum. Jag vill passa på att be om ursäkt för det var sånt liv utanför ert rum. Det är svårt att styra detta under helgerna med tanke på vårt centrala läge.

Men nästa gång ni kommer så får vi se till så att ni får ett lugnare rum mot bakgården.

Feel good,

Edward Ekblom - Guest & Service Manager
The Vault Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. maj 2019

Hotel Vault i Helsingborg levede op til vores forventninger om et bynært hotel. Alt var gennemført og meget lækkert.
Morgenmaden, som vi nød i det smukke rum ud mod torvet, var utrolig god og der manglede ikke noget.

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, LeneGjedsted
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
EdwardEkblom, Guest Relations Manager hos The Vault Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2019
Google Oversæt

Bästa Lene,

Tack tack tack, för ditt fina omdöme & för att ni kom och bodde hos oss på The Vault Hotel!

Vi är så glada över att ha er här och för att ni tycker om vårt koncept.

Jag hoppas att vi får träffa er snart igen, ni är alltid så välkomna tillbaka!

Feel good,

Edward Ekblom
Guest & Service Manager

The Vault Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser