Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Danish-Sasso
Hvalsø, Danmark

Dejligt hotel, beliggende i centrum af Helsingborg

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 11. nov. 2019
Stort og professionelt drevet hotel, med fine værelser og en lækker morgenbuffet. Ligger lige ud til Stortorget, hvilket både er perfekt og en ulempe en fredag eller lørdag nat. Super fin service i receptionen.
Dato for ophold: november 2019
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
4,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anna E, General Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelse
Svarede 25. nov. 2019
Hej Danish-Sasso,

Tusen tack för din härliga recension! Så kul att höra att ni hade det bra hos oss. Hoppas vi får välkomna er tillbaka snart igen.

Varma Hälsningar,
Anna Eklund
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
780 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.1 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Restaurant
904 kr.
782 kr.
  • Priceline
    904 kr.
  • Expedia.com
    851 kr.
  • Hotels.com
    851 kr.
0.3 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Restaurant
840 kr.
  • Expedia.com
    915 kr.
  • Vio.com
    801 kr.
  • Hotels.com
    915 kr.
0.3 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Pool
796 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.3 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Restaurant
653 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
0.4 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
877 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
4.1 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    925 kr.
  • Hotels.com
0.1 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Restaurant
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    683 kr.
  • Hotels.com
0.7 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Restaurant
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    670 kr.
  • Hotels.com
1.6 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    693 kr.
  • Priceline
7.7 km fra Clarion Grand Hotel at Helsingborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Helsingborg
Anmeldelser (1.194)
Filtrer anmeldelser
1.194 resultater
Medlemsvurdering
540
382
182
64
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
540
382
182
64
26
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.194 anmeldelser
Anmeldt d. 19. januar 2019

Havde igen en enkelt overnatning på Clarion Grand Hotel. Som altid mødet at et venligt og smilende personale. Rent værelse, god morgenmad, hyggelig bar med et stort udvalg. Placering centralt i Helsingborg

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, Benny B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Louise J, Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. januar 2019
Google Oversæt

Hej BBakVadum,

WOW Vilken UNDERBAR recension att läsa! Helt fantastiskt att ni hade det så bra hos oss, vi glädjer oss till att välkomna er snart igen.

Varma hälsningar,
Louise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. januar 2019

Vi var på nytårsophold. Maden Nytårsaften var ok, men hvidvinen var ikke god, og der var kun en slags til alle retter, det er ikke hvad man forventer sig til en Nytårsaften. Den kvindelige tjener var utrolig sød. Værelset var ok, bortset fra at badeværelset var iskoldt, og ikke særlig pænt, passede slet ikke til værelset øvrige standard.

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, berthn2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Louise J, Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. januar 2019
Google Oversæt

Hej berthn2016,

Tack för dina toppenord! Det är tack vare dessa recensioner vi kan ta oss framåt och avancera i vårt utbud.
Nästa gång ni kommer ska vi se till att ha detta i åtanke.
Ser fram emot att välkomna er snart igen!

Varma hälsningar,
Louise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. oktober 2018

Lidt for meget gør det selv og lidt for lidt plads.Personalet modtager vel børnenes alder når man skriver det i bestillingen, men alligevel forventedes det at begge børn (dreng 13 og pige 10) kunne dele en smal sovesofa med åbning mellem madras og sider, så der var fri adgang til fjedre. Badeværelset var også meget småt.

Dato for ophold: oktober 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med NordicChoiceHotels.com
Tak, JohannesHagenL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Louise J, Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. oktober 2018
Google Oversæt

Hej JohannesHagenL,

Tusen tack för dina mycket väl valda ord.Det är feedback som detta som gör att vi förbättras och kan ta oss framåt som ett ledande hotell.
Nästa gång ni bor hos oss ser vi till att ni har ett stort rum med individuella sängar till era barn. Det kommer bli så mycket bättre kan vi lova!

Ser fram emot att välkomna er tillbaka.

Varma hälsningar,
Louise

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 18. juni 2018 fra mobile enheder

Fik anbefalet dette hotel, da jeg aldrig havde overnattet i Helsingborg før.
Det viste sig at hotellet lå i centrum af Helsingborg og luge ved siden af dem jeg skulle besøge og prisen var okay, kunne sagtens finde flere der var billigere men dette lå perfekt. Baren på hotellet lukker kl 01 fredag og lørdag. Hotellet er en blanding af et classisk og moderne stilart. Restauranten er flot og priserne er ikke så slemme😄

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste alene
Tak, theDane1968
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Louise J, Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. juni 2018
Google Oversæt

Hej Jan P,

Vilka UNDERBARA ord att läsa! Helt fantastiskt att du hade det bra hos oss, hoppas att vi får välkomna dig snart igen!

Varma hälsningar,
Louise
In-House Sales & Marketing Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. december 2017

Havde i forbindelse med en julefrokost et ophold på dette hotel - allerede fra man kommer ind i receptionen fornemmer man at hotellet er gennemført i stilen og det er en ekstra positiv oplevelse at tage den smukke " gamle" elevator op til sin etage - man følger alle etager da elevatoren er åben og man har endda mulighed for at sætte sig på bænke og nyde turen;) - da det var juletid var der lækre småkager og goodies i receptionen - en dejlig overraskelse at starte sit ophold med. Værelset jeg havde var på 4 sal og hyggeligt - desværre var det iskoldt og der var ingen varme tændt - derfor kan jeg ikke gi fuld gas på stjernerne. Jeg vil lige tilføje at maden til vores julefrokost også var en super god overraskelse - skønne sild ( der var 16 forskellige ) - et lille surt opstød skal også lyde over at personalet begyndte at rydde op og pakke stole sammen 1 time inden festen og musikken skulle slutte .... det var ikke i orden og man følte lidt at nu skulle man gå i seng hmmmm bommert!!

Dato for ophold: november 2017
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, anettel179
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andrea B, Guest Relations Manager hos Clarion Grand Hotel at Helsingborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. januar 2018
Google Oversæt

Hej Anette,

Tack för din fina recension. Det värmer oss att du trivdes hos oss och att det smakade med vårt receptionsmys vid er ankomst. :) Så roligt att frukosten var en positiv överraskning för er, vi vill att våra gäster ska få en bra start på dagen såklart.

Tack för din feedback angående rummet, ibland kan det bli lite kallt i vår anrika byggnad och tar med oss att se över värmen speciellt när det är kallt ute. Tveka heller aldrig att fråga oss om ett extra element eller dyne. :) Vi ser över din feedback och vad vi kan åtgärda.

Hoppas på att få ta emot er som gäster snart igen!

Vänligen,
Linnéa Persson
Inhouse Sales

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser