Vi boede en enkelt nat i juli fra søndag til mandag i et såkaldt "superior" dobbeltværelse. Størrelsen, sengene og badeværelset var OK. Der var også skriveplads og en lille balkon med en enkelt stol. Men der var hverken skabsplads eller hylder! Og udsigten var desværre kun med lille skævt kik til Øresund. Vi havde anmodet om opgradering til egentlig havudsigt, men det ønske kunne ikke opfyldes. Endelig føler man sig som dansker ikke særlig velkommen, når TVet ikke viser danske TV-kanaler (men norske!) på et hotel placeret så tæt på Danmark. Morgenmaden blev desværre en dårlig oplevelse. Tidspunktet for morgenmad skulle bookes i forvejen. Det havde vi gjort og vi mødte op til den bookede tid, mandag kl 9.00. Der var ingen kontrol fra personalets side, men meget stor trængsel, formentlig fordi mange gæster enten ikke havde booket tid eller bare kom, når det passede dem (da vi var færdige 9.45 var trængslen lidt mindre, selvom restauranten ifølge booking-hjemmesiden skulle være fuldt booket på det tidspunkt). Klokken 9.00 var det svært at finde et bord, og der var køer ved alle de borde, hvor morgenmaden var stillet frem. Der var rigtig mange valgmuligheder, hvilket selvfølgelig er helt OK, men det fremgik stort set ikke, om maden er økologisk. Der var også flere slags brød at vælge imellem, men det bør efter vores smag være muligt at servere brød af højere kvalitet. Endelig burde kaffebønnerne også efter vores smag være af en højere kvalitet. På trods af hotellets fine beliggenhed er det samlet set desværre ikke prisen værd efter vores opfattelse.