Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service”
Anmeldelse af Fiskehallen

Fiskehallen
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Vi spiste frokost på Fiskehallen.
Bestilte sild, stegt rødspætte samt stjernekaster.
Alt var frisk og serveret af virkelig dygtigt og serviceminded personale.

Dato for besøg: september 2020
Tak, nielst2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (115)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 115 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2020 fra mobile enheder

Vi har altid været glade for at spise i Fiskehallen, når vi er i vores sommerhus. I dag havde vi bestilt “mad ud af huset”. Pga af en misforståelse var maden ikke klar, da vi ville hente den. Straks blev det tilbudt at maden blev leveret til vores adresse 17 km fra Thyborøn. God service og god betjening af de altid venlige piger i Fiskehallen.

Dato for besøg: september 2020
Tak, UllaM895
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2020 fra mobile enheder

Rigtig lækker mad og der er rigeligt af det. Fin beliggende på havnen med hyggelige rammer og god udsigt.

Dato for besøg: august 2020
Tak, RikkeB119
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020 fra mobile enheder

Bestilte rødspætter m asparges sovs og pomfritter og fish n chips, pomfritterne var over saltet så det overdøv alt ved begge retter, der desværre ellers havde smagt rigtig godt, det ødelagde desværre oplevelsen. Bed om pomfritter uden salt og put selv salt på efterfølgende Samt HUSK at bestille bord da der var mange gæster der måtte gå forgæves.

Dato for besøg: august 2020
Tak, rikke1209
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Kan kun anbefale deres fiske- og skaldyrtapas. Varieret og frisk og rigeligt til 1 person.
Vær klar på
at det er et populært spisested, og du selv skal bestille drikkevarer og mad i baren.
Vi havde reserveret og sad på 1. sal, hvor der var varmt, men godt ikke at være direkte i solen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Mie M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Fiskehallen, kiggede også på

 

Har du været i Fiskehallen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering