Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Havde en enkelt overnatning i forbindelse med et privat arrangement. Stort lyst værelse med fint bad og toilet. Morgenmaden var standard med rundstykker, lidt frugt og kaffe/The. Personalet var venlig og imødekommende. Alt i alt en god oplevelse
Dato for ophold: november 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Vi nød opholdet her …desværre kun en enkelt dag/overnatning i en super dejlig lys velindrettet lejlighed på anden sal med udsigt til begge sider god plads og fin hyggelig service Vil meget gerne anbefale stedet og kommer også meget gerne igen .
Værelsestip: Husk der er elevator i gården der giver fin hurtig adgang til værelse/ lejlighed
Dato for ophold: august 2024
Spørg mamapapa65 om Seaside Hotel og ferielejligheder
Tak, mamapapa65
Dejligt hotel, værelser og morgenmad. Yderst god service i receptionen 👍. Var på cykelferie og de tilbød at cyklerne kunne stå inde på gangen foran receptionen, så cyklerne kunne blive ladet op 😊🚴. Hotellet ligger med udsigt over havneområdet ⛴️
Værelsestip: Spisning på restaurant mallemukken 😋
Spørg GrandTour12020161899 om Seaside Hotel og ferielejligheder
Tak, GrandTour12020161899
Meget hyggelig overnatning på Seaside i Thyborøn. Dejligt rent og pænt værelse med fin udsigt. Flinke mennesker i restaurant og reception. Vi blev opgraderet til en lejlighed med masser af plads og comfort. Kan anbefale en tur med Maxitour og buffeten på Malemukken
Spørg Lene H om Seaside Hotel og ferielejligheder
Tak, Lene H
Meget venlig og imødekommende personale! Vi havde en dejlig stor lejlighed på trods af at vi kun er to. Lejligheden var pæn og ren og der er dejlig roligt her. Morgenmaden er ganske udmærket, der mangler ikke noget. Alt i alt et rigtig fin sted, der bestemt kan anbefales til andre.
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg maiken e om Seaside Hotel og ferielejligheder
Tak, maiken e
Først elsker vi området og den friske havluft, derefter den supergode service fra værten Morgenmaden er bare perfekt, der mangler ikke noget, min kone ville gerne have hårdkogte Æg, men ingen problem PS. der mangler simpelthen ikke noget (lækker morgenmad)
Dato for ophold: marts 2024
Spørg Joern J om Seaside Hotel og ferielejligheder