Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
"Et overraskende godt museum"

Anmeldt d. 16. oktober 2020
973ren_c
Spektakulært

Fascinerende mindesmærke for det største søslag (1. verdenskrig) Passer meget smukt ind i klitterne.

Anmeldt d. 28. august 2020
Rimfort
Frederiksberg, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 89 anmeldelser

Anmeldt d. 16. oktober 2020

En rigtig god oplevelse med en masse information/historie omkring det største søslag (WWI) . Meget positiv oplevelse og kan bestemt anbefales. Ikke sidste gang man vil besøge dette sted...

Dato for oplevelse: oktober 2020
Tak, 973ren_c
Anmeldt d. 28. august 2020 fra mobile enheder

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Rimfort
Anmeldt d. 23. august 2020 fra mobile enheder

Man kan simpelthen ikke undgå at blive dybt rørt over disse mindesmærker, de er så fine og enkelte lavet, ganske enkelt imponerende!

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, louisebirk
Anmeldt d. 1. august 2020

Mindeparken er bestemt et besøg værd. Spændende og på samme tid skræmmende hvor mange mennesker der mistede livet under krigen.
Vi var der en dag med strid storm, så vi så desværre kun en lille del af Mindeparken.

Dato for oplevelse: juli 2020
1  Tak, Birgit F
Anmeldt d. 15. juli 2020 fra mobile enheder

Naturen i området er i forvejen skøn, og mindesmærkerne passer perfekt ind i omgivelserne. Fortællingen er opsat på en medrivende måde.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, mr_klh