Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
wg748
Tranekær, Danmark

Stadig charmerende hotel med plads til forbedringer.

Anmeldelse af Zleep Hotel Roskilde
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. dec. 2021fra mobile enheder
Hotel Prindsen ligger supercentralt og har stadig noget af sin pompøse fortid i sig.

Værelserne er gode, dog med lidt nedslidt interiør og mangelfuld belysning til at opholde sig for andet end at sove.

Morgenmaden er som at spise på et fly eller tog - eller et billigt cafeteria desværre.
Kan ikke anbefales - slet ikke.
Små plastbægre med kedelig yougurt, vandet juice, kedeligt og ucharmerende pålæg og bake-off brød af tvivlsom karakter - alt uden smag.
Til 99kr pp kan vi nemt finde bedre morgenmad på en af de nærliggende cafeer i gaden.
Dato for ophold: december 2021
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.258 kr.
  • Priceline
1.1 km fra Zleep Hotel Roskilde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
2.7 km fra Zleep Hotel Roskilde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
  • eDreams
  • Vio.com
1.0 km fra Zleep Hotel Roskilde
Gratis wi-fi
Gratis parkering
    3.6 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Gratis parkering
    Restaurant
    • Agoda.com
    3.2 km fra Zleep Hotel Roskilde
    getlstd_property_photo
    • Agoda.com
    1.3 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Hotels.com
    • Priceline
    • eDreams
    9.1 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • eDreams
    • Vio.com
    10.5 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Hos Anna
    • Agoda.com
    4.8 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Hotel Soefryd View
    • Vio.com
    • Lol.travel
    11.9 km fra Zleep Hotel Roskilde
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Vis flere hoteller i Roskilde
    Anmeldelser (216)
    Filtrer anmeldelser
    216 resultater
    Medlemsvurdering
    33
    55
    60
    40
    28
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    33
    55
    60
    40
    28
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    11-16 af 216 anmeldelser
    Anmeldt d. 25. november 2021

    Slidte værelser, som luger at kloak. Værelse ikke ordentlig rengjort. Ikke renovaret værelser. Dårlig og meget lille seng. Høj pris i forhold til standard. levede ikke op til forventningerne, og ikke samme komfort som andre Zleep hoteller

    Dato for ophold: november 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Claus A
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 12. oktober 2021

    Det er synd, at man den nye ejer har skrællet alt, der hedder service af. Totalt underbemandet, og det er de samme medarbejdere, der styrer receptioner, som også har ansvar for morgenmaden, feks. Dette gjorde ikke den meget skuffende morgenmadsoplevelse bedre, da vi stod 5-6 mennesker i kø for bare at få en ren tallerken.

    Hotelværelset var desuden ikke blevet gjort rent for nyligt. Der var støv over det hele - og de fleste møbler havde uidentificerbare pletter.

    Alt i alt en meget undervældende oplevelse.

    Dato for ophold: oktober 2021
      • Værdi
      • Sted
      • Service
    Tak, Mathias T
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 4. oktober 2021

    Dette er et gennemsnitlig hotel, hvor de mindste værelser er 14m2, og hvor der generelt er et højt niveau af lyd der trænger igennem vægge og etager.
    På værelset manglede der vandglas, trods reklame for det gode drikbare vandhanevand.
    Morgenmad er ordinær og almindelig.
    Det ligger fint centralt i midten af Roskilde, og nemt at komme til og fra. Indtjekning ved skranken er ikke den hurtigste.

    Dato for ophold: oktober 2021
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Søvnkvalitet
      • Service
    1  Tak, Kasper Beck H
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 28. juli 2021 fra mobile enheder

    Værelset så lidt slidt ud.
    Der var ikke køleskab, mulighed for at lave kaffe/the eller glas.
    Der blev ikke gjort rent på værelset eller toilettet, eller redt senge i tre
    dage.
    Vi fik først sent og tilfældigt at vide, at man fik rabat på Florentz.
    Vi blev trukket for hele opholdet flere dage før ankomst, ligesom vi måtte betale forud for morgenmaden. Kvitteringen for morgenmaden kunne vi først få ved afrejsen.
    Morgenmaden var langt under forventning både hvad angår pris og hotellets standard. Vi følte, at vi spiste i en kantine, hvor al maden var af lav kvalitet - intet hjemmelavet, meget begrænset udvalg, og vi måtte selv rydde af. Dette kan ikke forklares med corona-restriktioner, da vi ugen før havde oplevet dejlig, varieret morgenmad på flere andre hoteller.
    Vi glemte et lille makeup-spejl, som hotellet ville have 199 kr. for at returnere. Det er en uanstændig porto, som desværre er i tråd med hotellets dårlige service og vores følelse af, at vi som gæster skal indordne os efter et stift koncept.

    Dato for ophold: juli 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Jesper C
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Anmeldt d. 25. juli 2021 fra mobile enheder

    Ok hotel. Ligger i midten af Roskilde. Morgen Mads buffeten var meget trang. Mange mennesker. Lidt mørkt at sidde og spise morgenmad. Hotellet ligger centralt og der er god gratis parkering.
    Der mangler lidt sjæl i det fine gamle hotel. Der skal ikke meget til før det vil være en stjerne mere.

    Dato for ophold: juni 2021
    Rejsetype: Rejste som par
    1  Tak, suzukigsx140065
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Se flere anmeldelser