“Rå, men fede lokaler og god mad!”
Anmeldelse af That's Amore

That's Amore
nr. 42 af 209 Restauranter i Roskilde
Prisklasse: 25 kr. - 319 kr.
Køkkener: Italiensk
Beskrivelse: Autentisk Italiensk mad i form af, brunch, frokost og aftensmad.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Autentisk Italiensk mad i form af, brunch, frokost og aftensmad.
Anmeldt 6. maj 2023 fra mobile enheder

Var der sammen med en stak med frivillige fra spillestedet Kansas City i Odense.
Servicen var rigtig god, sødt og smilende personale. Maden smagte godt, men entrecoten havde fået lidt for meget. Ville gerne havde haft den lidt mere rød.

Dato for besøg: maj 2023
1  Tak, Flosk89
Thats Amore, Ejer hos That's Amore, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. maj 2023

Hej Fynboen 😊

Tak for din feedback og for at besøge vores restaurant sammen med de frivillige fra spillestedet Kansas City i Odense. Vi sætter pris på dine rosende ord om vores gode service og vores søde og smilende personale.

Vi er glade for at høre, at du nød smagen af maden.

Og ydermere tak for at præcisere situationen. Vi beklager forvirringen og misforståelsen. Ifølge forudbestillingen af jeres 11 retter entrecote var der desværre ikke givet specifikke instruktioner om, hvordan entrecoten skulle tilberedes i forhold til den personlige præference.

Vi vil gerne takke dig for at dele dine tanker med os, da det hjælper os med at forbedre vores mad og service.

Bedste hilsener
That’s Amore

Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 3. maj 2023

Det startede godt med en sød og opmærksom tjener.
Jeg fik bestilt et glas rødvin og til forret indbagte rejer.
De smagte godt men dressingen dertil kunne godt være bedre.
Bestilte først hovedretten lidt senere - da jeg valgte med pizza og pasta.
Da han kom og tog tallerken fra forretten gjorde jeg opmærksom på, at jeg ikke ønskede hovedretten for tidligt 10 minutter senere gerne et kvarter senere. Naturligvis sagde han. Han gik direkte ud i køkkenet og henter min hovedret. Jeg sagde, at jeg havde bedt om den senere, da jeg ellers ikke skulle have haft forret. Det var han fuldkommen ligeglad med, hvilke resulteret i, at jeg max spiste det halv af hovedretten, da jeg ikke var sulten endnu. Bad han sige det til chefen - Men han var total lige glad. Betalte og gik hejm på hotellet, hvor jeg nu er sulten, da jeg ikke fik så meget mad, da det kom alt for hurtig efter hinanden. Yderligere sagde han, at maden kom så hurtig, da de lukkede klokken 21.00

Dato for besøg: maj 2023
    • Mad
Tak, godmadnu
Thats Amore, Ejer hos That's Amore, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. maj 2023

Kære kunde

Tak for din anmeldelse af vores restaurant.
Vi mener dog, at din anmeldelse ikke nøjagtigt afspejler den situation, der opstod under dit besøg. Vi stræber efter at give alle vores kunder den højeste grad af service og gæstfrihed, og vi tager alle problemer eller bekymringer meget alvorligt.
Efter at have undersøgt sagen nærmere, har vi fundet ud af, at din beskrivelse af situationen ikke er helt præcis. Vi vil derfor gerne tilbyde vores version af begivenheden:

Under dit besøg kl. 20.01 blev du høfligt modtaget af vores tjener, som viste dig hen til et bord og præsenterede dig for vores menukort. Efter 5 minutter bestilte du et glas rødvin og brugte dernæst tiden på at studere menukortet. Kl. ca. 20.11 bestilte du din forret, indbagte rejer, og den blev serveret for dig kl. 20.16. Du afsluttede din forret kl. 20.26 og bestilte derefter din hovedret, en pastaret, som blev serveret ca. 20.36 som du ønskede.
Vi forstår, at du gav udtryk for, at du ønskede din hovedret efter 10 minutter, og ikke 10-15 minutter. Vi beklager, hvis der var en lille variation i ventetiden, da det kan være svært at forudsige den præcise tilberedningstid for hver ret. Vores tjener gjorde dig opmærksom på, at vi lukker kl. 21.00, og han ønskede at sikre, at du ikke følte dig presset eller skulle skynde dig gennem måltidet.

Vi beklager eventuel forvirring eller ulejlighed, der måtte være opstået under dit besøg, men vi står ved vores handlinger og beslutninger. Vi håber, at du kan sætte pris på de skridt, vi tog for at sikre sikkerheden og trivslen for alle vores kunder og personale.

Tak for din feedback, og vi håber, at du vil give os en chance til at vise dig den høje grad af service og gæstfrihed, som vi er kendt for.

Venlig hilsen,
That’s Amore

Anmeldt 9. januar 2022 fra mobile enheder

Fik leveret Take Away. Efter 12 timer fik vi alle i husstanden diarre og opkast. Kontaktede restauranten, som blot kvitterede med tak for info. Ikke så meget som - det beklager vi.

Efterfølgende virkelig dårlig korrespondance omkring forløbet - formentlig med ejeren.

KOMMER DER ALDRIG IGEN!!!

Dato for besøg: januar 2022
Tak, 964pernillek
oezcan s, Ejer hos That's Amore, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. januar 2022

Hej Pernille Kaarde

Du skriver at i alle i husstanden, fik diarre og opkast?

Udsnit fra mailen du sendte os 09.01.21 kl. 18:54

“ Vi fik i går leveret med Wolt 3 x burger og er i nat og formiddag alle vågnet op med diarre.
Vi fik tre forskellige burgere, så jeg tænker bakterien kommer fra salaten eller majonæsen “

I bedes undersøge det nærmere “

Vi ville sætte pris på, mere ærlighed ved en anmeldelse.

At du aldrig ville komme igen, bestemmer du helt selv.

Anmeldt 28. oktober 2021

Vi fik plankebøf, med vin til maden.

Alle i selskabet var, glade og tilfredse.

Vi kommer helt sikkert igen ♥️

Patrick

Dato for besøg: oktober 2021
1  Tak, Patrick19822
Anmeldt 20. marts 2021 fra mobile enheder

Vi bestilte 2 lasagne, 2 forskellige pastaretter og en pizza og ingen i familien var tilfredse med deres mad. De to pastaretter både lignede hinanden og smagte ens og ikke af noget særligt. Der var for meget sovs i lasagnen og pizzaen var kedelig. Virkelig skuffende oplevelse.

Dato for besøg: marts 2021
Tak, Dancingpair

Rejsende, der kiggede på That's Amore, kiggede også på

Roskilde, Vestsjælland

Har du været i That's Amore? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering