Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 00.00 - 23.59
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fantastiske krukker

At forestille sig processen med at lave disse krukker, og efterfølgende få dem brændt, kan godt... læs mere

Anmeldt d. 26. oktober 2018
DadToThree
,
Ringkøbing, Danmark
Det er tre krukker...

Der er ikke meget at fortælle om de krukker. De er kæmpe store og de sider i noget vand. Ikke noget... læs mere

Anmeldt d. 23. september 2018
doomande
,
Roskilde, Danmark
Læs alle 76 anmeldelser
  
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Medlemsvurdering
18
24
26
4
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
18
24
26
4
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
10-15 af 76 anmeldelser
Anmeldt d. 23. maj 2017 fra mobile enheder

Bjørn Nørgaards krukker er suveræne, kom endelig og nyd dem. Tag også på Christiansborg, København for at se gobeliner fra hans hånd.

Dato for oplevelse: maj 2017
Tak, c0nnie2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 18. oktober 2016

Krukkerne, skabt af Peter Brandes, falder meget flot ind i torvebilledet, hvor de fylder rummet flot ud. Form og farve og placeringen i vand skaber ro på Hestetorvet.

Dato for oplevelse: oktober 2016
Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. august 2016

De er så fantastisk flotte og et utrolig særsyn med så store krukker. Jeg nyder dem hver gang jeg kommer forbi

Dato for oplevelse: august 2016
Tak, Lookforward60
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2016 fra mobile enheder

Byens smukke vartegn ved Hestetorvet af Georg Brandes. Symbolet på livet og døden. Tak for gaven til Stryhn, der donerede dem i forbindelse med 1000 året. Absolut er besøg værd.

Dato for oplevelse: juni 2016
1  Tak, Gourmetelsker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 24. juni 2016 fra mobile enheder

På torvet ved jernbanen står disse smukke krukker, skabt af Peter Brandes. De symbolisere livet og døden. Krukker bruger vi til mange ting i vores liv, og nogle slutter også livet i en krukke (urne).

Dato for oplevelse: juni 2016
Tak, anne682016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser