Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
HelleVia2024

VERDENS BEDSTE MORGENMAD - OG VÆRT VED MORGENMADEN!!!!!

Anmeldelse af Scandic Roskilde Park
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. apr. 2024
Det er simpelthen den skøneste morgenmad på Scandic Roskilde med glade ansigter malet på æggene.
Men jeg får endnu mere lyst til at anerekende og rose den fantastiske vært, som spørger til, om man har sovet godt - HUN ER HELT SPECIEL. Jeg håber virkelig, at I ved, hvad I har i hende og anerkender hende for det!!!
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelse
Svarede for 4 uger siden
Kære HelleVia2024,
Først og fremmest tusind tak dit besøg og for denne fantastiske feedback. Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at dele din oplevelse og hvor er det dejligt at læse din feedback og de meget fine ord.
Du kan tro vi ved, hvor speciel hun er og vi er så glade for hende.
Vi håber at se dig igen en anden gang.
Venlig hilsen Nicholine Treldal, Hoteldirektør
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC eller dennes partnere.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
943 kr.
  • Expedia.com
    1.211 kr.
  • ZenHotels.com
    836 kr.
  • Hotels.com
    1.211 kr.
3.8 km fra Scandic Roskilde Park
Gratis wi-fi
Gratis parkering
1.163 kr.
Få bonusser med One Key
  • Hotels.com
    1.163 kr.
  • Vio.com
  • eDreams
2.0 km fra Scandic Roskilde Park
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Zleep Hotel Prindsen Roskilde, Denmark - Exterior
999 kr.
  • Hotels.com
  • Algotels
    860 kr.
  • Expedia.com
    999 kr.
1.1 km fra Scandic Roskilde Park
Gratis wi-fi
Gratis parkering
850 kr.
Refusionsberettiget
  • Priceline
  • Agoda.com
    850 kr.
9.8 km fra Scandic Roskilde Park
Gratis wi-fi
Restaurant
    4.7 km fra Scandic Roskilde Park
    Gratis parkering
    Restaurant
    Få bonusser med One Key
    • Vio.com
    • Priceline
    • Hotels.com
    8.3 km fra Scandic Roskilde Park
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    • Booking.com
    • eDreams
    9.4 km fra Scandic Roskilde Park
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    Hos Anna
    Flere måder at betale på
    • Booking.com
    3.9 km fra Scandic Roskilde Park
    Hotel Soefryd View
    • eDreams
    • ZenHotels.com
    • Lol.travel
    13.0 km fra Scandic Roskilde Park
    Gratis wi-fi
    Gratis parkering
    zona adiacente all'ingresso
    Go to your Happy Price
    • Vio.com
    • eDreams
    1.2 km fra Scandic Roskilde Park
    Vis flere hoteller i Roskilde
    Anmeldelser (189)
    Filtrer anmeldelser
    190 resultater
    Medlemsvurdering
    83
    55
    30
    16
    6
    Type rejsende
    Tidspunkt på året
    SprogAlle sprog
    Flere sprog
    Medlemsvurdering
    83
    55
    30
    16
    6
    Se, hvad de rejsende siger:
    Valgte filtre
    Filtre
    Opdaterer listen...
    4-9 af 190 anmeldelser
    Anmeldt d. 29. marts 2024

    Helt fantastisk oplevelse! Dejlig morgenmad, dejligt værelse, men allermest fantastisk var personalet, der gjorde vores besøg helt igennem fortryllende for vores to drenge. Kæmpe tak til Rikke og Marian for at skabe varm børnemagi.

    Om vi så ville, slipper vi ikke for at komme igen. Det skal ungerne nok sørge for.

    Dato for ophold: marts 2024
    • Rejsetype: Rejste med familie
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Tak, Michelle A
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. april 2024

    Kære Michellea02658RW,
    Tusind tak for jeres besøg og for denne fantastiske feedback.
    Det er bare så dejlig læsning og hvor erjeg glad for at I havde sådan et dejligt ophold. Rikke og Mariann er nemlig nogle stjerner og jeg deler din feedback med dem.
    Vi glæder os meget tiul at jeres børn får lokket jer afsted igen :)
    Venlig hilsen NIcholine Treldal, Hoteldirektør

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 25. februar 2024

    Den er go’ nok. Det er også ret tydeligt i receptionen. Bedste morgenmad. Det er 3. eller 4. gang, at jeg indtager den. Ikke bare maden er fin. Betjeneningen er også - altid - i højt humør. Denne gang var der også en receptionist, som virkelig vidste noget om Japan - som jeg er på vej til. Hatten af for hende. Helt igennem god oplevelse. Tak :-)

    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste alene
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
    Tak, MortenG137
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. april 2024

    Kære MortenG137,
    Først og fremmest tusind tak for dit besøg og for denne fantastiske feedback. Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at dele den.
    Jeg er så glad for at se at du syntes godt om vores morgenmad - vi er også selv ret stolte af den :)
    Jeg håber vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage igen en anden gang.
    Venlig hilsen Nicholine Treldal, Hoteldirektør

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Anmeldt d. 5. februar 2024

    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2024

    Indberet svar som upassende
    Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
    Anmeldt d. 12. januar 2024

    Dato for ophold: januar 2024
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værdi
      • Sted
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
      • Service
    Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af Tripadvisor LLC eller dennes partnere. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2024

    Indberet svar som upassende
    Svaret er repræsentanten for ledelsens subjektive holdning og ikke holdningen hos TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
    Anmeldt d. 1. december 2023

    Den s.k. Junior Suite var rummelig men
    manglede både stil og møbler. Sengen var slidt og altfor blød, badeværelset var koldt og belysningen bestod af spots i loftet som lyste ubehageligt i øjnene. Der manglede både drikkevand og glas. Saunaen låg gemt langt ned i en ucharmerende kælderlokal og manglede alt - som i alt. Der var ikke engang rent. Det bedste var restauranten som serverede god mad med fin service i hyggelig miljø.

    Dato for ophold: november 2023
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, nilss529
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
    Nicholine Treldal, General Manager hos Scandic Roskilde Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. februar 2024

    Kære nilss529,
    Først og fremmest tusind tak for jeres besøg og feedback.
    jeg er ked af at høre at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Værelserne blev renoveret i 2019 og burde ikke mangle møbler. Jeg vil rigtig gerne høre lidt mere om, hvilke møbler du godt kunne tænke dig, der var på værelset. Har du mon mulighed for at kontakte hotellet direkte?
    Saunaen skal opdateres hen over året i år. Jeg er dog rigtig glad for at høre at du havde en god oplevelse i restauranten.
    Venlig hilsen Nicholine Treldal, Hoteldirektør

    Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
    Se flere anmeldelser