“Ligegyldigt.”
Anmeldelse af Halifax Roskilde

Halifax Roskilde
Få mad leveret
nr. 46 af 210 Restauranter i Roskilde
Beskrivelse: Halifax Burgers ligger centralt i Roskilde, lige midt på den populære gågade, kun 5 minutters gang fra Roskilde Domkirke og det hyggelige Stænder Torv. Når vejret er til det, kan du nyde et godt måltid, et glas vin eller en kop kaffe under markisen og varmelamperne på den meget hyggelige grønne udeservering i gågaden, hvor du kan sidde og se livet summe forbi. På den meget hyggeligt indrettede restaurant har de plads til over 100 spisende gæster, til vin og snacks, til middag med vennerne eller familien eller en dejlig frokost i weekenden, hvor der er god tid til hygge og en ekstra kop kaffe efter maden – her bliver der altid kræset om dig og man føler sig godt tilpas, også hvis man kommer som børnefamilie. Halifax har to menuer til børn og gode shakes. Har du ikke booket bord kan du altid bare møde op, så får du serveret en øl i deres venteområde, indtil et bord er klar til dig.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 30. juli 2024 fra mobile enheder

Ekstrem langsom service, der samtidig virkede ligeglade med deres gæster.
Dyrt og trist, kun reddet af den gode vejr og deres mulighed for at sidde udendørs.

Dato for besøg: juli 2024
Tak, Carsten B
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 19. juli 2024

Vi fik den bedste burger nord for Alperne. Vi havde forskellige ønsker og alt var perfekt. Services var venlig of professionel. Vi kommer gerne igen

Dato for besøg: juli 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, SteenWithen
Anmeldt 5. september 2023

Sikke en børnehave. Vi måtte vente 20 min på at få lov at bestille, og måtte selv bede om det. Da vi får vores mad er den lavet forkert.
Der er ingen kundeservice. De unge fyre invitere en masse venner over i arbejdstiden, og sætter sig for at drikke en masse øl.
Vi må selv bede om at få taget af bordet, som alligevel ikke blev gjort. Vi droppede dessert, da de aldrig kom hen til os. Efter at have været færdig længe, ville vi betale men kunne ikke komme til i baren, for bare medarbejdernes fulde venner samt fulde medarbejdere. Højlydte, fulde, ingen service overhoved. 0 stjerner herfra.

Dato for besøg: september 2023
Tak, Emma L
Anmeldt 17. maj 2023

Jeg var i Roskilde som turist sammen med to amerikanske venner, og til frokost valgte vi tre burger-menuer hos Halifax! Alle burgere var gode. En cheeseburger mini, en Liverpool og en Zurich! Gode frites - en med sweet potatoes var særlig god. Gode dips - meget smagfulde. Og en sød, engelsktalende betjening, som dog godt kunne have været lidt mere til stede. Pyt, næsten perfekt. Alle blev mætte og glade.

Dato for besøg: maj 2023
    • Mad
Tak, Peter Hartung O
Anmeldt 9. november 2022 fra mobile enheder

Goe burger. Jeg nød en sød kartoffel bøf, smagte så fint. Resten af familien fik alm. kød burger - også tilfredse.
Go musik 🎵🎶og super Go service🙌

Dato for besøg: november 2022
Tak, 28julliea

Rejsende, der kiggede på Halifax Roskilde, kiggede også på

Roskilde, Vestsjælland
Roskilde, Vestsjælland

Har du været i Halifax Roskilde? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering