Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 12.00 - 16.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Besøg en unik tidslomme

L. A. Rings Atelier ligger kun et stenkast fra Roskildes travle havn og er absolut et besøg værd... læs mere

Anmeldt d. 12. april 2018
feinschmager
,
Roskilde, Danmark
Et must-see på det charmerende Sankt Jørgensbjerg

Det lille besøgscenter med L.A. Rings Atelier er på alle måder et besøg værd. Dels på grund af... læs mere

Anmeldt d. 23. marts 2018
missmunter
,
Roskilde, Danmark
Læs alle 8 anmeldelser
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Roskilde
fra 26,52 US$
Flere oplysninger
fra 29,70 US$
Flere oplysninger
København Card
875 anmeldelser
fra 63,09 US$
Flere oplysninger
Madtur i København
370 anmeldelser
fra 136,53 US$
Flere oplysninger
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Medlemsvurdering
6
2
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
6
2
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 8 anmeldelser
Anmeldt d. 12. april 2018

L. A. Rings Atelier ligger kun et stenkast fra Roskildes travle havn og er absolut et besøg værd, når man er i området. Huset, som den sjællandske maler L. A. Ring benyttede som atelier er nænsomt bevaret og fremstår som en unik, lille tidslomme. Samtidig ligger huset i det charmende Skt. Jørgensbjerg - et forhenværende fiskeleje og hjemsted for byens fattige. Dette blev et yndet motiv for L.A. Ring.

Dato for oplevelse: marts 2018
Tak, feinschmager
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. marts 2018

Det lille besøgscenter med L.A. Rings Atelier er på alle måder et besøg værd. Dels på grund af huset, der er smukt renoveret med detaljer fra L.A. Rings tid. Men især også på grund af de fantastiske ildsjæle i Rings Venner, som - ud over den digitale kommunikation i lyd og billeder - fortæller om Rings liv. Ud over besøgscentret er der god grund til at gå i Rings fodspor på Sankt Jørgensbjerg. En fantastisk autentisk oplevelse, som jeg varmt anbefaler.

Dato for oplevelse: marts 2018
Tak, missmunter
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 30. september 2017

Et besøg værd. Intimt lille sted. Dejligt indblik i L.A.Rings virke som maler i Roskilde. Huset oser af stemning. Det generelle indtryk var rigtigt fint.

Dato for oplevelse: september 2017
Tak, Charlotte J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. september 2017 fra mobile enheder

Her får man både duften af landsbylivet for 100 år siden - og fin formidling om L.A. Ring. Anbefales meget.

Dato for oplevelse: august 2017
Tak, KarinRoskilde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. august 2017

Her kan du se den berømte maler L.A. Rings atelier, som ligger nær havnen i Roskilde blandt charmerende, gamle huse på Skt. Jørgensbjerg. Samtidig kan du se, hvordan man boede i starten af 1900-tallet. Huset er smukt istandsat og man kan både se film om Rings kunst og få mere at vide om lokalområdet. Man kan købe kaffe og te og slappe lidt af. Det anbefales absolut også at gå en tur på Skt. Jørgensbjerg, hvor mange huse er over 200 år gamle. Man kan få en folder i Atelieret, som guider en rundt til nogle af de steder, som man kan se på Rings malerier.

Dato for oplevelse: august 2017
2  Tak, brithaskyum
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser