Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
drnies
Roskilde, Danmark

Fin beliggenhed, men plads til forbedringer ….

Anmeldelse af Comwell Roskilde
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 16. sep. 2024fra mobile enheder
Små rum, visse virker slidte, kun morgenmad til kl 10 i weekenden. Beliggenheden alene er ikke nok til mere end 3 (men den et god). Dejligt i øvrigt med Clever ladestandere.
Se på Portside, som kan meget mere - og også har en super central beliggenhed!
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 17. sep. 2024
Kære Travel62406060230

Tak for din feedback. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.

Jeg er glad for, at du nød vores beliggenhed og de tilgængelige Clever ladestandere. Samtidig er jeg ked af at høre, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger på flere områder. Vi arbejder konstant på at forbedre vores faciliteter og service, og din feedback er uvurderlig i denne proces.

Angående rummenes størrelse og tilstand, vil vi tage dine kommentarer til efterretning og se nærmere på mulighederne for opdatering og vedligeholdelse. Vi ønsker, at vores værelser skal være komfortable og moderne, og vi arbejder på at sikre, at de lever op til disse standarder.

Med hensyn til morgenmadstiderne i weekenden, vil vi overveje at justere disse for at bedre imødekomme vores gæsters behov. Vi vil gerne sikre, at alle vores gæster har en behagelig og afslappende start på dagen.

Vi sætter pris på din sammenligning med Portside og vil tage deres koncept med i vores overvejelser for at forbedre vores egen service. Din oplevelse og komfort er vores højeste prioritet, og vi håber, at vi kan byde dig velkommen tilbage i fremtiden, hvor vi forhåbentlig kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Endnu en gang tak for din feedback, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har yderligere kommentarer eller forslag.

Anna Brock, Review manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
    1.2 km fra Comwell Roskilde
    Property building
    14.0 km fra Comwell Roskilde
    Vis flere hoteller i Roskilde
    Anmeldt d. 6. september 2024

Værelset var et meget lille kælderværelse uden aircondition og med et dårligt indeklima. Værelset er ikke billigt (standardværelse), men det var meget dyrt at opgradere sig væk fra kælderen.

Hotellets service var god, men opvejer ikke værelsets standard.

Dato for ophold: september 2024
    Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    Tak, Passenger15402960043
    Michelle Lüneborg-Schnack, Guest Services / Front Office hos Comwell Roskilde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. september 2024

Kære Passenger15402960043

Mange tak for din feedback. Jeg er ked af at høre, at dit værelse ikke levede op til dine forventninger. Det beklager jeg meget. Vi ønsker kun at kunne tilbyde vores gæster et behageligt og komfortabelt ophold.

Jeg forstår din frustration over værelsets størrelse og indeklima, og jeg er ked af, at det føltes som en dyr løsning at opgradere til et andet værelse. Vores standardværelser er mindre og har ikke aircondition, hvilket kan være en udfordring på varme dage. Dog er der en ventilator i skabet til de varme nætter. Vi vil tage din feedback til efterretning og se på, hvordan vi kan forbedre komforten i vores standardværelser fremover.

Det glæder mig dog at høre, at du var tilfreds med vores service. Vi stræber altid efter at give vores gæster den bedste oplevelse, og det er vigtigt for os at vide, hvor vi kan forbedre os.

Jeg vil gerne understrege, at du altid er velkommen til at kontakte os i receptionen, hvis du er utilfreds med værelset. Vi er her døgnet rundt og hjælper gerne med at sikre, at dit ophold bliver så behageligt som muligt.

Jeg håber, at vi får muligheden for at byde dig velkommen tilbage til Comwell Roskilde i fremtiden, og at vi kan tilbyde dig et mere behageligt ophold næste gang.

Review Manager
    Comwell Roskilde

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
    Anmeldt d. 29. juli 2024

Dejligt sted med skøn beliggenhed og udsigt over Roskilde fjord. Mange små hyggelige ude-miljøer og en god bar, der dog ikke ikke kunne fremtrylle en klassisk drink som pina colada. Morgenmaden havde et stort udvalg. Desværre virkede det som om at flere af produkterne var genopvarmede (tørt brød og tørre kedelige pølser)

Dato for ophold: juli 2024
    • Rejsetype: Rejste som par
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Knud Peter W

Kære knudpeterw

Mange tak for din besvarelse af vores spørgeskema og for dine positive kommentarer om vores skønne beliggenhed og hyggelige ude-miljøer. Vi er glade for at høre, at du nød udsigten over Roskilde Fjord og vores bar.

Jeg er ked af at høre, at du ikke kunne få en klassisk drink som en Pina Colada i baren. Vi vil tage din feedback til efterretning og arbejde på at udvide vores drinksmenu, så vi kan tilbyde et bredere udvalg af klassiske cocktails fremover.

Med hensyn til morgenmaden, er jeg også ked af at høre, at nogle af produkterne ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os altid på at tilbyde en morgenmad af høj kvalitet, og derfor bruger vi kun nybagte boller og frisklavet mad. Jeg beklager, at visse dele af morgenmadsbuffeten ikke levede op til forventningerne. Vi vil sørge for at tage din feedback alvorligt.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen tilbage til Comwell Roskilde i fremtiden, hvor vi vil gøre vores bedste for at sikre, at dit ophold er så behageligt som muligt.

Hav en fortsat rigtig god dag :)

Med venlig hilsen,

Review Manager
    Comwell Roskilde

Anmeldt d. 20. maj 2024

Morgenmaden var rigtig god. Baren havde er godt udvalg af mad og drikke og venligt personale. Der er handicapvenlige værelser. Hotellet har en hyggelig atmosfære og virker ikke så stort som det er. Der var en rigtig flot udsigt over Roskilde Fjord.

Dato for ophold: maj 2024
    • Rejsetype: Rejste med familie
      • Søvnkvalitet
      • Værelser
      • Renlighed
    Tak, Thomas A
    Michelle Lüneborg-Schnack, Guest Services / Front Office hos Comwell Roskilde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2024

Kære k9586JHthomasa

Mange tak for din dejlige anmeldelse af dit ophold hos os på Comwell Roskilde. Vi er glade for at høre, at du nød vores morgenmad og fandt udvalget i baren tilfredsstillende. Det betyder meget for os, at vores personale gjorde en positiv forskel for din oplevelse.

Det glæder os også at høre, at du fandt vores værelser handicapvenlige og at hotellets atmosfære bidrog til en hyggelig oplevelse. Vi er heldige at have en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord, og det er dejligt at vide, at du satte pris på denne smukke udsigt under dit ophold.

Vi håber at kunne byde dig velkommen tilbage til Comwell Roskilde i fremtiden :)

Venlig hilsen

Med venlig hilse

Anmeldt d. 8. marts 2024

ikke noget at skrive hjem om, værelserne er meget små ,men du kan jo betale 200 mere så får du et større ,det er det første de siger når man kommer, og man skal holde øje med om man får sine point.om man får dem man skal ha.Det værste er at der bliver holdt en fest ,og i den forbindelse bliver lavet et tilbud til gæsterne på et værelse til special price. men da festen begynder kl 13.00 og man først kan få værlset kl 15.00 har man et problem men det kan de sørme også løse for 200 mere ikke den bedste service.

Værelsestip: pas på det kan blive dyrt spørg ind til alt
    Dato for ophold: februar 2024
    • Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, peter f
    Michelle Lüneborg-Schnack, Guest Services / Front Office hos Comwell Roskilde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. marts 2024

Kære peterfF1870PH

Tak for at dele dine tanker om dit ophold hos os på Comwell Roskilde.

Vi vil gerne takke for din ærlige feedback, da det hjælper os med at forbedre vores service. Vi beklager meget, at du oplevede udfordringer med størrelsen af værelserne. Vi gør vores bedste for at sikre, at vores gæster har den bedst mulige oplevelse, og vi tilbyder opgraderinger mod et tillægsgebyr for dem, der ønsker mere plads.

Når det kommer til tidlig check-in, er det desværre ikke altid muligt at garantere tilgængelighed af værelser før det officielle check-in tidspunkt. Dette skyldes, at vores rengøringsteam har brug for tilstrækkelig tid til at forberede og inspicere værelserne mellem gæsternes ophold. Vores standard indtjekningstid er kl. 15.00.
    For at dække de ekstra omkostninger og ressourcer, der kræves for tidlig indtjekning, opkræver vi et mindre gebyr. Dette gebyr bidrager til at sikre, at vi opretholder vores høje standarder for rengøring og service.

Vi forstår, at situationen kan være frustrerende, især hvis du har planlagt arrangementer eller aktiviteter tidligt på dagen. Vi forsøger altid at imødekomme vores gæsters ønsker bedst muligt og beklager eventuelle gener, dette måtte have forårsaget.
    Hvad angår arrangementer og tilbud, vil vi gerne beklage enhver misforståelse eller frustration, du måtte have oplevet.

Endnu engang tak for din feedback, og vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen tilbage igen i fremtiden, hvor vi vil gøre vores bedste for at sikre, at du får en mere behagelig oplevelse.

Anmeldt d. 27. november 2023

Receptionisten mente, vi skulle betale for opholdet, som var booket gennem Gavefabrikken. Da hun omsider opdagede, at det var en fejl, beklagede hun ikke. Værelset var iskoldt og blev ikke varmt. Da vi havde siddet med jakkerne på i en lille time, fik vi et andet værelse. Ingen beklagelse, kun sure miner. Restauranten var lukket pga julefrokoster. Vi kunne ikke få lov at bestille room service heller. Efter en lang diskussion, ringede receptionisten omsider til køkkenet, som gerne lavede os et lille måltid. Da vi skulle checke ud næste dag, var receptionisten gået til pause, så vi kunne bare sætte os i kø og vente. Har ellers altid været tilfreds på Comwellhotellerne, men her var virkelig dårlig service. Her vender vi ikke tilbage!

Dato for ophold: november 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Jannie N
    Comwell Roskilde, Other hos Comwell Roskilde, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. december 2023

Kære 382jannien
    Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke vores oprigtige undskyldning for den udfordrende oplevelse, du havde under dit seneste ophold hos os. Det er beklageligt at høre, at vi ikke opfyldte dine forventninger, og vi værdsætter din ærlige feedback, da den giver os mulighed for at identificere områder, hvor vi kan forbedre vores service.

Vi beklager dybt for den fejl, der opstod ved receptionen i forbindelse med betalingen. Det er ikke vores standard, og vi forstår, at dette skabte en uheldig start på dit ophold. Ligeledes er det beklageligt at høre om de udfordringer, du oplevede med værelset og den efterfølgende håndtering af situationen. Dette er ikke den oplevelse, vi stræber efter at give vores gæster, og vi beklager for enhver frustration, det måtte have forårsaget.

Vi vil tage dine kommentarer til efterretning og arbejde på at forbedre vores processer for at undgå lignende situationer i fremtiden. Det er vores mål at sikre, at hver gæst føler sig velkommen og værdsat.

Endnu en gang tak for din ærlighed, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen for at give dig en langt mere positiv oplevelse.

Venlig hilsen