Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk når det er bedst”
Anmeldelse af Montalbano

Montalbano
Prisklasse: 8 US$ - 15 US$
Restaurantoplysninger
Anmeldt 22. marts 2022 fra mobile enheder

Super italiensk mad som hvor italienske mor lavede den. Du behøver ikke tage en rejse til Rom for opleve en god italiener - han er lige her.

Dato for besøg: marts 2022
Tak, Metriptoo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (83)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 83 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2021

Bor i Hillerød og har spist 100-gange hos Montalbano. Pizzaerne er som de bedste i Italien. Montalbano er selvfølgelig også fuldblods-italiano. Så vær klar på lidt italo-english-dansk. Det ser også hyggeligt ud i Pizzeriaet - meget autentisk. Vi bor dog 150 meter derfra, så vi har altid fået take-away. Hvis jeg skal være en lille smule kritisk, så kan der engang imellem godt være lidt travlt - og det kan give lidt ventetid. Priserne har også fået i nøk opad, men kvaliteten er jo også bare god...

Dato for besøg: september 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sofaw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021

Næsten alt for god en pizza:) Kan varmt anbefale Montalbano, hvis man gerne ville bestille en god pizza i Hillerød

Dato for besøg: juli 2021
Tak, N5629LAkevins
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 30. maj 2021

Rigtig god lille restaurant, italiensk med et siciliansk islæt, gode pasta og pizza’er i ganske hyggelig atmosfære

Dato for besøg: november 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 814clausc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 22. oktober 2020

Super venligt personale med ægte Italiensk baggrund. Godt udvalg og muligheder. Et sted hvor stamkunder kommer ofte for at få den hel perfekte smag og menu.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 205kennethe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Montalbano, kiggede også på

Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 
Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 

Har du været i Montalbano? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.