Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skønne velsmagende pizzaer”
Anmeldelse af Montalbano

Montalbano
Prisklasse: 9 $ - 18 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt 4. august 2020 fra mobile enheder

Skønne velsmagende italienske pizzaer! Dem glæder vi os til at spise snart igen ❤️ godt autentisk udvalg!

Dato for besøg: august 2020
Tak, Ann-Gerd_com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 77 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2020 fra mobile enheder

Skønne “ægte “pizzaer
Dejlig tiramisu
Anbefaler varmt
Service er jævnt men venlig
Priser meget fair
Kommer helt sikkert igen

Dato for besøg: juli 2020
Tak, mitezza
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2020

Har smagt pizza i hele Danmark,og store dele af verden. Og dette sted laver en mindeværdig pizza, som ligger i top 2 på min all time favoritliste.

Dato for besøg: april 2020
1  Tak, SofusMR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2020

En restaurant, hvor manglen på atmosfære og Italiensk stemning i de omgivelser restauranten er i, mere end ophæves af den gode betjening og super lækre Italienske mad.

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sonnybj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2019

Besøger ofte Hillerød og har spist mange steder i denne fine by - men favoritstedet er Montalbano.
I denne lille restaurant kan du få såvel antipasti som hovedretter og deserter. Udvalget er ikke så stort, men maden smager rigtig godt og fås til rimelige priser.
Der er trang i restauranten, men en rigtig hyggelig atmosfære.

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Skive-traveller
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Montalbano, kiggede også på

Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 
Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 

Har du været i Montalbano? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering