Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elsker det sted!”
Anmeldelse af Giovanni's

Giovanni's
nr. 1 af 3 Dessert i Hillerød
Beskrivelse: Giovanni's er en iscafe med den originale smag fra Italien. Vi sælger is der er hjemmelavet og ægte italiensk kaffe, med udsigt til Frederiksborg slot.
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Giovanni's er en iscafe med den originale smag fra Italien. Vi sælger is der er hjemmelavet og ægte italiensk kaffe, med udsigt til Frederiksborg slot.
Anmeldt 28. august 2018 fra mobile enheder

Jeg er fuldstændig vild med, at vi har sådan et fantastisk sted i Hillerød! Isen smager vidunderligt! Men jeg ville komme der meget oftere, hvis priserne ikke var så dyre.

Dato for besøg: august 2018
Tak, camillagraversgaardn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (76)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 77 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2018 fra mobile enheder

De varmeste anbefalinger fra hele familien til Giovannis. Is bliver efter min mening ikke bedre nord for Italien!

Dato for besøg: august 2018
Tak, Kronbak_Prahl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 20. august 2018 fra mobile enheder

Normalt er jeg ikke den store isspiser...men det her sted laver dæleme god is. Top top top...og så lige den der detalje med at, de da har en vådserviet til barnebarnet.....

Dato for besøg: august 2018
Tak, 977steenc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 6. august 2018

Fantastisk italiensk is, der er også mælkefri is for den der har behov for det. Flot udsigt mod slottet - og god espresso❤️

Dato for besøg: juli 2018
Tak, marinabE9388IZ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2018 fra mobile enheder

Rigtig god is - gode smage og godt udvalg. Kvaliteten er som at være i Italien. Kommer helt sikkert tilbage

Dato for besøg: juli 2018
1  Tak, trineb66
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Giovanni's, kiggede også på

Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 
Hillerød, Hillerød Kommune
Hillerød, Hillerød Kommune
 

Har du været i Giovanni's? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.