“G”

Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 10. september 2023

Go mad dejligt udsigt smukt vejr hæderligt i prisleje.........eneste var at deres tjener stab var uerfaende men alle søde og rare

Dato for besøg: september 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Xx L
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 9. september 2023 fra mobile enheder

Bestilte crispy chicken burger Fint anrettet, perfekt pomfritter….. crispy jo tak, men vandvittig tør oplevelse, dødstegte friture kyling maskin “bøffer” øv en trist oplevels kun løftet til 3 af pomfritter og den perfekte skænket øl

Dato for besøg: september 2023
Tak, Jesper E
Anmeldt 12. august 2023

Okay mad, desværre blev vi forstyrret af en rotte under middagen som løb rundt om fødderne på os - ude på terrassen.
Vi gjorde personalet opmærksom på dette, og fik af vide at de var klar over problemet og at det havde stået på i et stykke tid.
Ikke et sted vi sætter vores ben igen.

Dato for besøg: august 2023
Tak, JulieBisg
Anmeldt 3. august 2023 fra mobile enheder

Selvom vi havde bestilt bord, mærkede vi kun en kold skulder fra host’en, da vi ankom.

Vi fik dog anvist et bord på terrassen, men efter 15 minutter havde ingen tjener gjort antræk til at besøge vores bord, på trods af de ansatte gik forbi os op til flere gange. Vi havde udfyldt vores bestillingskort, og efter yderligere 5 minutters tålmodighed gik vi, og fandt en anden lokal restaurant.

Det er sket før på denne restaurant, men der har også været andre besøg hvor alt har været fint. Desværre ikke denne gang!

Dato for besøg: august 2023
Tak, KimN2933
Anmeldt 24. juli 2023 fra mobile enheder

Vi har gennem mange år besøgt Rib House Hillerød, men det skal vi ikke mere.
Mine unger og jeg skulle have frokost, vi bestiller 3 gange salatbar, anden gang vi tager finder min søn, på bunden af skålen med kylling, en stor halvdød ulækker spyfluge som vi alle havde spist af……
Vi gør opmærksom på det og skålen bliver skiftet, men ikke et ord til os der havde spist den ulækre kylling, og sad tilbage med en tam fornemmelse…..
Da vi betaler bliver vi spurt om alt var okay, svarer “ja på nær spyfluen” igen Inger respons .

Dato for besøg: juli 2023
Tak, hojland75

Rejsende, der kiggede på Rib House, kiggede også på

Hillerød, Hillerød Kommune

Har du været i Rib House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering