“God mættende oplevelsd”

Køkkener: Steakhouse
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Beskrivelse: I snart 30 år har vores restauranter dannet rammerne om store og små begivenhederne. Hvert år besøger flere end 4 millioner vores restauranter i Danmark, Sverige og Norge. Hos Jensens Bøfhus er vi tossede med traditioner – på den gode måde. For mange familier og venner er Jensens Bøfhus i sig selv blevet en tradition. Det er vi stolte af, og det værner vi om. Vi glæder os til at se dig på en af vores restauranter.
Anmeldt 19. august 2021 fra mobile enheder

Vi var en familie som spiste frokost i Jensens Bøfhus. Vi fik spare ribs og frokostbøf og blev godt mætte og var særdeles tilfredse. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: august 2021
Tak, John B
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig hos Jensens Bøfhus Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. august 2021

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse 🌟
Dejligt, at I valgte at tilbringe jeres familietid hos os 🥳 Vi håber, at vi snart ses igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 28. juli 2021 fra mobile enheder

Spiste sen frokost med hustru og søn på 6 år. Han fik spareribs og var fint tilfreds. Hun fik deres grillet kyllingebryst, og var også fint tilfreds. Jeg bestilte en favorit bøf (sirloin) medium stegt, men fik en der var well done. Tjeneren tog den tilbage og ville komme med en ny. Før den nye kom, nåede jeg dog at spise mine pommes frites og drikke det meste af min cola, og de to andre fik spist alt deres, inkl. ekstra opfyldning af pommes frites. Dog fik vi et afslag i prisen for bøffen.
Samlet set havde vi oplevelsen af at de havde meget travlt og havde svært ved at følge med. Bøffen var lidt en skuffelse, men pommes frites, kylling og spareribs var gode.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, mortenl385
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig hos Jensens Bøfhus Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2021

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse og feedback 🌟
Vi er kede af, at bøffen ikke levede op til forventningerne 🙁 Godt, at du tog kontakt til vores seje medarbejdere, som håndterede situationen 💪Vi noterer din feedback til restauranten, så vi kan undgå lignende fremover 🙏🏻

Anmeldt 9. juli 2021

Det har ikke forandret sig på de sidste par år, dejlig mad og ikke mindst frisk og høflig betjening, af nogle unge mennesker,
- så alt er som det skal være, måske kunne drikkevarerne været kommet hurtigere, men det trækker ikke ned, alt til en rimelig pris
- kan kun anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
    • Mad
Tak, Bente P
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig hos Jensens Bøfhus Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2021

Hej,

Mange tak for din anmeldelse 🌟
Dejligt at læse, at du havde et godt besøg hos os 😍
Vi håber, at du kigger forbi igen snart - vi står klar til at byde velkommen 🙌🏼

Anmeldt 22. juni 2021

Der er masser af ledige borde vi kan bare sætte os hvor vi vil, vi går mod et område åååh nej denne sektion er ikke lige åben vi går mod området hvor personalet henviser os til bliver mødt af en ung dame der gør os opmærksom på at der først er plads til os om 20 minutter, der er næsten ingen gæster og masser af borde den person vi først har talt med og som bad os om at tage plads beklager. Vi går og kommer aldrig tilbage.

Dato for besøg: juni 2021
Tak, Pia J
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig hos Jensens Bøfhus Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. juni 2021

Hej Pia,

Tak for din anmeldelse 🌟
Øv, vi beklager, at du har haft denne oplevelse 😢 Vi noterer din feedback til restauranten, så vi kan arbejde på en bedre løsning 🙏🏻

Anmeldt 21. juni 2021

God mad og god service, hver gang vi har været der igennem de sidste par år. Og virkelig gode priser, specielt til frokost.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, ElskerKreta
Jensens-Bofhus, Gæsteansvarlig hos Jensens Bøfhus Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2021

Hej,

Mange tak for din anmeldelse 🌟
Dén er vi rigtig glade for! Vi håber, at du snart kigger forbi igen 🤩

Rejsende, der kiggede på Jensens Bøfhus Hillerød, kiggede også på

Har du været i Jensens Bøfhus Hillerød? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering