Hej Peter
Jeg er ked af at læse om jeres oplevelse på Restaurant Teddy. Vi bestræber os altid på at yde vores ypperste, men desværre kan jeg læse at dette ikke lykkedes ved jeres bord.
Med hensyn til tilberedningen af grissemørbraden, er ikke noget vi har hørt fra andre, men naturligvis kan der ske fejl. Jeg er dog sikker på, at vi kunne have tilberedt jer et nyt stykke, hvis I havde sagt noget på aftenen. Det er 100 % vores fejl og det beklager jeg dybt.
Det er korrekt at vi tæller en ret med Stegt Pomme Anna med ramsløg, saltet kål, stegt boghvede og en sauce på creme fraiche og urteolie som en selvstændig ret. Vi har den også på a la carte kortet som en vegetarret.
Jeg beklager hvis du havde fået indtryk af at det blot var kartoffeltilbehør.
Rødvinen er ganske rigtig fra Georgien, men nærmere domineret af røde modne bær og frugtdreven med fine integrerede tanniner end den er sød. Vi havde naturligvis fundet noget andet, hvis vi havde vidst at den ikke faldt i jeres smag.
Vores 6 retters social dining menu med tilhørende vinmenu koster 775 kr. hvilket jeg i grunden finder meget rimeligt.
Jeg er naturligvis glad på jeres vegne over at I har besøgt Michelin restauranten Tri - den er stadig på min to-do liste.
Og jeg er meget beæret over din sammenligning, selvom jeg vil mene at vi leverer 2 vidt forskellige produkter til 2 vidt forskellige priser.
Jeg beklager at vi ikke formåede at leverer et produkt I kunne være tilfredse med, men håber dog at du vil kontakte mig direkte hvis I skulle komme på disse kanter igen.
DBH
Martin Bjørn