“Nytårsmenu ud af huset 31-12-24”
Anmeldelse af Teddy by Bjørn

Teddy by Bjørn
Prisklasse: 175 kr. - 325 kr.
Beskrivelse: Restaurant med højt til loftet og fokus på de gode råvare og det hyggelige værtskab. Er anledningen privat eller i forretningsøjemed står vi klar med et setup der matcher netop jeres ønsker og behov.
Restaurantoplysninger
Anmeldt 3. januar 2025 fra mobile enheder

Nytårsmenu ud af huset 31-12-24 til 8 personer var aldeles fremragende. Stor ros fra alle. Velsmag, rimeligt og enkelt

Dato for besøg: december 2024
Tak, Mikkel B
Martin Bjørn Nielsen, Ejer hos Teddy by Bjørn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. januar 2025

Hej Mikkel
Tak for jeres feedback.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen i restauranten igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Sprog

Anmeldt 16. november 2024

Vi havde fået et gavekort til stedet - det skulle bruges. Men vi havde desværre også hørt lidt dårligt om stedet.
Vi blev mødt af en smilende om imødekommende tjener og fik anvist vores bord. Fik hurtigt menukort og lidt vand.
Vi valgte 10 retters menu med tilhørende vin pakke til.
Det kan beskrives kort - det var dejlig oplevelse. Alt var perfekt.
Vi gik derfra glade, mætte og med beslutningen om, her kommer vi igen.
Tak for mad - tak til jer.

Dato for besøg: november 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, Kenny N
Martin Bjørn Nielsen, Ejer hos Teddy by Bjørn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. november 2024

Hej Kenny
Tak for besøget, vi er glade for at I havde en skøn aften.

På gensyn.

Anmeldt 7. juni 2024 fra mobile enheder

Super lækker og velsmagende mad. Vi fik 6 retter tasting menu og vinmenu. Vi var kede af at vi ikke havde taget 10 retter. For det var så lækket. Super gode vine til . God service og hyggeligt sted. Vi kommer helt sikkert igen snart!

Dato for besøg: juni 2024
Tak, Susankreuzfeldt
Anmeldt 14. april 2024

Det var anden gang vi var på stedet. Der er utrolig god stemning. Personalet var top, både med hensyn til velkomst, præsentation af retterne samt "farvel og tak for i aften". Søde og smilende. Maden var veltilberedt og fantastiske smage, dog synes jeg at æblerne var lidt ligegyldige, hvis jeg skal sige noget negativt... Men som helhed var det en top smags oplevelse. Vi spiste 10 retter, 4 serveringer. Og vi var mætte og tilfredse. Vi vil bestemt besøge stedet igen, og også anbefale til andre.

Dato for besøg: april 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, dorthek366
Martin Bjørn Nielsen, Ejer hos Teddy by Bjørn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. april 2024

Hej Dorthe
Tak for din feedback, jeg er glad for at I havde en god aften på Teddy.
Vi glæder os til at byde velkommen igen.

Anmeldt 18. marts 2024

Vi havde booket bord i god til på Teddys. 5 personer til middag med deres "6" retters menu som består af 5 retter og ikke 6.
(De tæller kartoffel tilbehøret med som en ret)
Dvs. hovedretten er to retter i deres optik.
Maden var uinspireret og der var utroligt lidt af den. (trods alle de andre gode anmeldelser her på Tripadvisor)
Svinemørbraden var tør og hård/sej
Vinmenuen var heller ikke god. Bl.a. havde de valgt en meget sød Georgisk rødvin som slet ikke gav mening.
Prisen på over 4.000,- kr. er i vores optik uberettiget. Det er slet ikke de penge værd.
Vi spiste for en måned siden på restaurant Tri i Thy hvor prisen for 5 var 16.250,- men til gengæld hver en krone værd.

Dato for besøg: marts 2024
Tak, peter_Y9917TU
Martin Bjørn Nielsen, Ejer hos Teddy by Bjørn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. marts 2024

Hej Peter
Jeg er ked af at læse om jeres oplevelse på Restaurant Teddy. Vi bestræber os altid på at yde vores ypperste, men desværre kan jeg læse at dette ikke lykkedes ved jeres bord.

Med hensyn til tilberedningen af grissemørbraden, er ikke noget vi har hørt fra andre, men naturligvis kan der ske fejl. Jeg er dog sikker på, at vi kunne have tilberedt jer et nyt stykke, hvis I havde sagt noget på aftenen. Det er 100 % vores fejl og det beklager jeg dybt.

Det er korrekt at vi tæller en ret med Stegt Pomme Anna med ramsløg, saltet kål, stegt boghvede og en sauce på creme fraiche og urteolie som en selvstændig ret. Vi har den også på a la carte kortet som en vegetarret.
Jeg beklager hvis du havde fået indtryk af at det blot var kartoffeltilbehør.

Rødvinen er ganske rigtig fra Georgien, men nærmere domineret af røde modne bær og frugtdreven med fine integrerede tanniner end den er sød. Vi havde naturligvis fundet noget andet, hvis vi havde vidst at den ikke faldt i jeres smag.

Vores 6 retters social dining menu med tilhørende vinmenu koster 775 kr. hvilket jeg i grunden finder meget rimeligt.

Jeg er naturligvis glad på jeres vegne over at I har besøgt Michelin restauranten Tri - den er stadig på min to-do liste.
Og jeg er meget beæret over din sammenligning, selvom jeg vil mene at vi leverer 2 vidt forskellige produkter til 2 vidt forskellige priser.

Jeg beklager at vi ikke formåede at leverer et produkt I kunne være tilfredse med, men håber dog at du vil kontakte mig direkte hvis I skulle komme på disse kanter igen.

Martin Bjørn

Rejsende, der kiggede på Teddy by Bjørn, kiggede også på

Hillerød, Hillerød Kommune

Har du været i Teddy by Bjørn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering