Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (179)
Filtrer anmeldelser
179 resultater
Medlemsvurdering
34
58
67
14
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
34
58
67
14
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 179 anmeldelser
Anmeldt d. 19. juli 2023

Vi blev taget godt imod, maden var lækker, og opholdet var perfekt. Vi besøgte resteaurenten "Krydderiet" og maden var fuldstændig perfekt. Personalet ved skranken var yderst hjælpsomt. Vi har været her flere gange før, og kommer selvfølgelig igen!

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, ssbeier
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Hillerød Restaurant krydderiet, Guest Services / Front Office hos Hotel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. juli 2023

Kære SSbeier
Tusind tusind tak for den super flotte anmeldelse og de flotte ord til hele personalet.
Jeg har sat din anmeldelse op til personalet, så de alle kan se den.
Jeg ved ikke om det er en fejl, men du har givet os 1 stjerne, trods den store ros til os.

Ser frem til endnu engang at kunne byde dig velkommen og ønsker dig en rigtig god sommer

Venlig hilsen
Henriette Green
Receptiosnchef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. juli 2023

Godt værelse, sødt og hjælpsomt personale.
God morgenmad.
Men det var mange gæster, det kneb med afrydning.
Det var feks ikke tændt stearinlys på bordene i restauranten selv om de stod på bordene. Der blev ikke ryddet af, vandet blev ikke fyldt op uden jeg bad om det. Maden var middelmådig.
Det virkede til at der manglede personale.
Der var lavet specielt forplejning hvilket var virkelig god.

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Vacation46855206166
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Hillerød Restaurant krydderiet, Guest Services / Front Office hos Hotel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. juli 2023

Kære Vacation468558206166.
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Tak for de fine ord til personalet og morgenmaden.
Hvis du har tid og lyst til at sende mig en direkte mail om hvornår du overnattede her, så har jeg en bedre chance for lige at undersøge hvor/hvad der er ikke har været helt super.
Du kan skrive til Henriette@hotelhillerod.dk
Håber at høre fra dig og ønsker dig en rigtig dejlig sommer.
Venlig hilsen
Henriette Green
Receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. april 2023

Vi havde et super godt ophold.
Alt var godt både værelser, service, rengøring, mad mm.
Hotellet ligger godt placeret. Vi har boet der flere gange og kommer helt sikkert igen. Vi kan klart anbefale hotellet.

Dato for ophold: april 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, TinaHHansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. december 2022

Var på familietur til Hillerød, og boede på dette skønne hotel.
Dejlig velkomst og super fine værelser.
Meget venligt personale. God morgenmad. Ikke noget fancy, men bredt udvalg.
Hotellet ligger i gå afstand til byen, hvilket for os betød en del.

Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Flemming G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 17. september 2022

Kom en del tidligere. Hurtig tjek om rengøring var kommet så lang (Laila gikselv ned og tjekkede). Jep. Værsgo. Værelset var stor. Selv af et dobbeltværelse. Morgenmad top. Pæn opsætning, god og hurtig opfyldning, afrydning tjep. Afregning hurtig og problemfrit. Tak for denne gang.

Dato for ophold: september 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, 840raymond
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Hillerød Restaurant krydderiet, Guest Services / Front Office hos Hotel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. september 2022
Google Oversæt

Dear 840raymond
Thank you so much for the amazing review and the kind words for Laila. It really starts a week on top.
Do hope to see you again. Have a fantastic day
Best regards
Henriette Green

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser