Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Orbitz.com
eDreams
Vio.com
Vis 12 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere for ét værelse med variable opholdsregler som oplyst af ejendommen og afspejler værelsespriserne pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Medlemsvurdering
12
11
3
2
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
12
11
3
2
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 29 anmeldelser
Anmeldt d. 23. april 2018 fra mobile enheder

I forbindelse med en sport-event overnattede vi på hostel, sammen med flere andre familier.

Vi boede på et 4-sengs værelse med såkaldt hotelstandard. Værelset var nogenlunde hyggeligt, men det mindede desværre på ingen måde om et hotel i standard. Ikke engang et håndklæde var der at finde på badeværelset. Intet mini køleskab til drikkevarer.
Døren mellem toilet og værelse kunne ikke lukkes i, og låsen fungerede ikke
Dynerne var syntetiske, meget tykke og alt for varme. Vi sov faktisk rigtig dårligt.

Receptionen er sjældent bemandet.

Morgenmaden er til gengæld meget lækker og varieret. Har man særlige behov i form af fødevareallergier, er køkkenet medet imødekommende.

Området omkring hostel er smukt og indbyder til udeliv og aktiviteter.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, piwe2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Aunstrup, Direktør hos Danhostel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. maj 2018

Hej
Tak fordi du gav dig tid til at rate, det betyder meget for os. Hotelstandard betyder større værelse, egen terrasse og større bad og toilet. Jeg beklager hvis det ikke fremgår tydeligt nok på vores hjemmeside at værelset ikke indeholder minibar. Og jeg beklager naturligvis at der var problemer med at lukke og låse døren til toilettet. Vores dyner er fiberdyner og en helårsdyne. Receptionen er i weekenden bemandet fra 7.30 - 11.00 og igen fra 17 - 20.00. Desuden er det muligt at få fat på personalet 24/7.
Dejligt I kunne lide vores lækre morgenmad.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. april 2018 fra mobile enheder

Det har været et helt igennem super ophold på Danhostel Hillerød, hvor alt bare fungerede.
Rammerne er helt i top: service, maden og faciliteterne.
Kan varmt anbefale stedet og det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har været der.

Dato for ophold: april 2018
Tak, Cruiser268754
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Aunstrup, Direktør hos Danhostel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. april 2018

1000 tak for din fine rating. Dejligt I var tilfredse med opholdet, og I er naturligvis meget velkomne en anden gang.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. marts 2018

Virkelig hyggeligt sted, dejlige omgivelser og søde, søde personaler. Maden var super lækker!
Også super børnevenligt med gode muligheder for aktiviteter både ude og inde.
Husk at tage en tur ind til selve Hillerød og gå en tur ved slottet.

Dato for ophold: februar 2018
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, Elsebeth A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. juli 2017

Meget rolig og dejlig sted,sød personale, dejlig morgenmad intet manglede.
Varm anbefale dette sted til andre. Det kræver dog en bil eller en taxa ind til byen da det ligger et par km. Derfra men en flot by. Lissy

Dato for ophold: juni 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Lissy N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 8. juni 2017

Hillerød vandrehjem ligger i de skønneste omgivelser. Et dejligt sted for både voksne og børn. Personalet er smilende og hjælpsomme. Hillerød er en hyggelig by med en del gode spisesteder. Derudover er Frederiksborg slot et besøg værd.

Dato for ophold: maj 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Jhti
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Aunstrup, Direktør hos Danhostel Hillerød, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. juni 2017

1000 tak for din fine anmeldelse. Det er så dejligt med tilfredse gæster.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser