Anmeldelseshøjdepunkter
Smukke omgivelser

Et dejligt besøg i den smukke barokhave omkring slottet I Hillerød. Spændende beplantninger og... læs mere

Anmeldt d. 1. august 2024

Herning, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 111 anmeldelser

Anmeldt d. 19. juli 2021 fra mobile enheder

Så Fredensborg Slotshave for en del år siden og blev virkelig positiv overrasket hvor flot den er anlagt - med flot beplantning og statuer! Virkelig et besøg værd!

Dato for oplevelse: juni 2021
Tak, janhogildjensen
Anmeldt d. 4. november 2020 fra mobile enheder

Det er altid en stor fornøjelse at besøge den smukke barokhave, også en kølig november eftermiddag med sol over Frederiksborg slot.

Dato for oplevelse: november 2020
2  Tak, Gunnar G
Anmeldt d. 8. september 2020

Gå ikke glip af denne perle. Der er så smukt alle vegne, så det er om at have rigtig god tid og gode "ben",

Dato for oplevelse: september 2020
2  Tak, lisbeth d
Anmeldt d. 30. august 2020

det er virkelig en have der er værd at besøge, ikke kun for at se det smukke anlæg, men også parken bagved

Dato for oplevelse: august 2020
1  Tak, kk_consult12
Anmeldt d. 4. august 2020 fra mobile enheder

Super hyggelig at gå rundt i haven og se de forskellige afdelinger. Der er masser af bænke man kan sidde på og nyde den fantastiske udsigt.

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, Lene A