Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Helsingør
Tilføj
Indbakke
Søg

“Hygge”
Anmeldelse af La Dolce Vita

La Dolce Vita
Reservér bord
2
man. 20/1
20:00
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 11. december 2019 fra mobile enheder

Skøn mad og dejlig rødvin. Venlig betjening og man føler sig velkommen. Er ikke sidste gang vi kommer der. .

Dato for besøg: september 2019
Tak, Helsingo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (319)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 319 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2019 fra mobile enheder

Hver gang min kæreste og jeg kommer for at spise er det altid godt.
Madvarerne er altid friske og en klassisk menu, serveringen og personalet er mega godt og til en god pris
Jeg vil komme tilbage igen helt klart

Dato for besøg: november 2019
Tak, ivaloa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2019 fra mobile enheder

En god restaurant på et stort niveau, god service, rigtig god mad som er godt tilberedt. Jeg vender med sikkerhed tilbage med min familie.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, Sunshine717552
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
P2405PEfrancescor, Proprietario hos La Dolce Vita, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Sunshine,
Thank you so much for your comment. Happy that you and your family had a nice experience at La Dolce Vita, this paid all the work that me and my staff is doing and definitely we will work to be even better !! :-)
see you again

Best Regards
Francesco Rozzo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. oktober 2019

Havde en hyggelig aften med kæresten, fik virkelige gode fiskeretter, fantastisk vin og god service. Det kan kun anbefales .

Dato for besøg: september 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Michele L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
P2405PEfrancescor, Proprietario hos La Dolce Vita, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Michele,
Thank you so much for your comment. Happy that you and your girlfriend, had a nice experience at La Dolce Vita, this paid all the work that me and my staff is doing and definitely we will work to be even better !! :-)
see you again
Best Regards Francesco Rozzo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. september 2019

Jeg besøgte La dolce vita fredag d 6 med nogle veninder. Vi har været dernede nogle gange. Maden var som sædvanlig fantastisk og servicen var også super god.

Dato for besøg: september 2019
Tak, Vamonosisa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
P2405PEfrancescor, Proprietario hos La Dolce Vita, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Isaelod,
Thank you so much for your comment. Happy that you had a nice experience at La Dolce Vita,
this paid all the work that me and my staff is doing and definitely we will work to be even better !! :-)
see you again
Best Regards Francesco Rozzo

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på La Dolce Vita, kiggede også på

 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingborg, Skåne
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 

Har du været i La Dolce Vita? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering