Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi kommer helt sikkert igen!”
Anmeldelse af La Dolce Vita

La Dolce Vita
Reservér med
La Dolce Vita er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 12. april 2018 fra mobile enheder

Utrolig god mad og stemning. Overdådig forret, godt sammensat menu og vin - og betjeningen var helt i top! Kan klart anbefales.

Dato for besøg: april 2018
1  Tak, mathkjaer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (265)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

19-23 af 265 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2018

Skal du have en aften udover det sædvanlige, så læg vejen forbi Francesco Rossis gode restaurant. Du er i et smukt gammelt interiør som kun opnås i Helsingørs bymidte og læg dertil en smagsoplevelse til i høj klasse - så har du La Dolce Vita i en nøddeskal.

For de lokale borgere i byen må det være et absolut plus at man kan gå hen og få god mad en hverdagsaften på et så dejligt stedmen også for de mange turister er der noget at komme efter.

Vi fik 3 gange menuer (menu du chef og menu La Dolce Vita) og alle erklærede sig virkelig godt tilfredse. Dejlig mad hvor højdepunktet bestemt var hovedretten i begge menuer. Fremragende vin til meget rimelige priser.

La Dolce Vita er en omvej værd og kan sagtens slå deres københavnske konkurrenter i samme prisleje med flere længder.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Visitor_unik
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2018 fra mobile enheder

Hyggeligt sted hvor det er Italiensk og meget høflig betjening af alle ansatte, overskuelig menu og godt vinkort hvor mad og vin hænger godt sammen.
Rimelige priser. Et besøg værd.

Dato for besøg: januar 2018
Tak, Gitte F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2017

fin mad, fin service, blandt de bedre steder i Helsingør, men bedst om sommeren, når man kan sidde udenfor. anbefales på det bedste.

Dato for besøg: november 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, tyrolsgade
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. november 2017

Gennemsnitligt mad. Alle retter rigelige, men alt for tunge og uden finesse. Samtidig var lokalet indelukket og meget varmt og uden udluftning

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, bk1945
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på La Dolce Vita, kiggede også på

 
Helsingborg, Skåne
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 

Har du været i La Dolce Vita? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering