Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Peder K. Roulund
Silkeborg, Danmark

Gennemsnitlig hoteloplevelse

Anmeldelse af Hotel Skandia
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. dec. 2023fra mobile enheder
Min hustru og jeg overnattede en nat på Hotel Skandia. Vi fik et værelse med toilet og bad.
Værelset var så lille, at det næsten kun bestod af en seng og et TV. Badeværelset var også ret småt, og det var udstyret med en ventilator, der larmede ret meget. I øvrigt boede vi på 4. sal, og blæsten gav også meget larm. Larmen steg et niveau om morgenen, da naboværelsernes toilet-ventilatorer gik i gang.
Vi blev ved ankomst mødt af en venlig receptionist, men dennes afløser sad og kiggede i en skærm og svarede irriteret og affærdigende, når vi henvendte os til ham. Ved morgenmaden blev vi mødt af en sød medarbejder, der smilte og sagde, “godmorgen”.
Alt i alt var der, hvad der skulle være på Hotel Skandia men heller ikke så meget mere.
Dato for ophold: december 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 20. jan. 2024

Kære PKjRoulund

Tak for din ærlige feedback. Vi beklager, at dit ophold på Hotel Skandia ikke levede op til dine forventninger. Vi noterer os dine kommentarer om værelsets størrelse, støjgener og oplevelser med personalet. Vi sætter pris på din anerkendelse af den venlige receptionist og morgenmadspersonalet.

Vi tager dine input til efterretning og vil arbejde på at forbedre vores service og faciliteter. Vi håber, at du vil give os en ny chance, så vi kan vise dig den forbedring, vi stræber efter.

Team Skandia
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
Façade avec sa terrasse
  • eDreams
1.2 km fra Hotel Skandia
Gratis wi-fi
our amazing hostel from the air
795 kr.
Kæledyr tilladt
3.1 km fra Hotel Skandia
Vis flere hoteller i Helsingør
Anmeldt d. 23. juli 2023 fra mobile enheder

Jeg er virkelig splittet. For trods den tvivlsomme anmeldelse, kunne jeg faktisk godt finde på at komme igen. Lad os starte med det gode: Beliggenheden. Den findes ikke bedre i postnummeret. 1 min gang til Helsingborg færgen. 2 min til gågaden. Og 10 til Værftet og Kronborg. Beliggenheden er formidabel og årsagen til, at vi havnede der. Men så ophører roserne desværre også. Parkeringsforholdene er horrible. De har plads til 5 biler. De skal forhåndsbookes, og adgangen hertil, er mildest talt tvivlsomme. Du kan komme til din bil fra 6.30-17.00, da de holder i en “privat baggård”. Fra 17.00-21.30, kan du låne en nøgle i receptionen til baggården, som du så skal aflevere, mens du er væk. Og hente igen, når du kommer retur. Fra 21.30 til om morgenen - kan du ikke komme ind… eller ud… eller til din bil overhovedet. Så der er du altså låst i byen - eller på hotellet. Personalet trækker også ned. Meget ignorante og ligeglade, på grænsen til arrogante. Morgenmads buffeten lod også noget tilbage at ønske. Tvivlsomt udvalg. Seje, tørre, kedelige rundstykker. Og en ikke-eksisterende hygiejne, når der skulle fyldes op i buffeten. Så helhedsindtrykket, er virkelig ringe. Men beliggenheden, er virkelig perfekt.

Værelsestip: Parkeringsmuligheder er meget begrænset. Og sen aften / nat, har du ikke adgang til din bil.
Dato for ophold: juli 2023
Tak, LateNightsGoodVibes
Mikail Kiral, Guest Services / Front Office hos Hotel Skandia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. januar 2024

Kære LateNightsGoodVibes

Tak for din ærlige feedback. Vi er glade for at høre, at du værdsætter vores ideelle beliggenhed. Vi beklager dog for de udfordringer, du har oplevet med vores parkeringsfaciliteter. Vi tager dine kommentarer om personalets opførsel og morgenmadsoplevelse meget alvorligt og vil arbejde på at forbedre disse områder.

Vi sætter pris på dine konstruktive kommentarer og håber, at du vil give os en chance for at gøre det bedre næste gang. Hvis du vælger at vende tilbage, vil vi stræbe efter at levere en mere tilfredsstillende oplevelse.

Anmeldt d. 7. maj 2023

Charmerende lille hotel i hjertet af Helsingør. Tæt på alle seværdigheder og restauranter. Rigtig god værdi for pengene. Pænt moderniseret men samtidig hyggeligt. Rent, gode senge, hjælpsomt personale og udmærket morgenmad.

Dato for ophold: maj 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Skjernaa1

Kære Skjernaa1

Tak for din anbefaling! Vi er glade for at høre, at du nød dit ophold på vores charmerende hotel i hjertet af Helsingør. Det er fantastisk at vide, at du fandt værdi for pengene, værelserne moderne og hyggelige, samt at personalet var hjælpsomt. Vi sætter pris på dine rosende ord og håber at byde dig velkommen igen ved lejlighed.

Anmeldt d. 5. april 2023 fra mobile enheder

Virkelig centralt beliggende i Helsingørs gamle bydel, hotellet er pænt og rent og personalet meget søde og venlige. Vi boede på 4. Sal og havde ikke støjgener fra tog eller natteliv
Morgenmaden var god, det var ikke bugnende, men der var, hvad der skulle være og fadene blev hurtigt fuldt op.
Hotellet er fin til prisen og vi vil gerne bo her igen.

Værelsestip: Husk at bestille parkering
Dato for ophold: april 2023
1  Tak, HanneP740

Kære HanneP740

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du nød dine feriedage i Helsingør og værdsatte vores centrale beliggenhed, rene faciliteter og venlige personale. Det glæder os også, at du ikke oplevede støjgener på 4. sal og at morgenmaden levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og tak for at vælge vores hotel!

Anmeldt d. 14. juli 2021 fra mobile enheder

Fin beliggenhed, gode værelser, dog et lille badeværelse men rent. Dejligt med en luftventilator i det varme vejr, når man ikke kan have vinduerne åbne. Eneste anke var mange kirkeklokker og måger som kan holde en vågen. God morgen mad og parkering ved hotellet.

Dato for ophold: juli 2021
Tak, JetteN594

Kære JetteN594

Tak for din anmeldelse af Hotel Scandia i Helsingør. Det glæder os at høre, at du nød den fine beliggenhed, gode værelser og renlighed. Vi er glade for, at luftventilatoren var til nytte i det varme vejr, og at du kunne nyde morgenmaden. Beklager eventuelle gener fra kirkeklokker og måger.

Vi sætter pris på din feedback og håber at byde dig velkommen igen ved en fremtidig ophold.

Anmeldt d. 25. maj 2021

Hotellet er en ældre og charmerende bygning som har en god beliggenhed centralt i byen. Som andre skriver er der lidt lydt både fra trafik og knirkende gulve, men det generede ikke os på værelserne på 2. sal. Ved bookingen bestilte vi fri parkering og fik en P-plads i gården, som er aflåst om natten. Der er pænt og rent, og betjeningen er venlig og smilende. Fin morgenmadsbuffet med pænt udvalg af det mest almindelige. Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, LNielsen4281

Kære LNielsen4281

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du satte pris på den ældre og charmerende atmosfære på vores hotel samt den gode beliggenhed centralt i byen. Vi er glade for, at lyden ikke generede på jeres værelser og at I fik en sikker parkeringsplads i gården.

Din ros til vores venlige betjening og pæne og rene faciliteter værdsættes meget. Det er fantastisk at vide, at morgenmadsbuffeten også levede op til dine forventninger.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og tak for at vælge vores hotel!