Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En udemærket frokostrestaurant”
Anmeldelse af Restaurant Kaj

Restaurant Kaj
Reservér bord
2
søn. 27/9
20:00
Prisklasse: 6 $ - 44 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Beskrivelse: Restaurant Kaj er beliggende i den idylliske Helsingør Nordhavn, med smuk panorama udsigt over Øresund og kun 1 km fra byens centrum. I sommerperioden kan mad og drikkevarer desuden nydes på vores store udendørs terrasse. Vi vil skabe mindeværdige oplevelser, som I kan dele med familie, venner og bekendte. Hver dag bestræber vi os på at yde det allerbedste sammen med vores fantastiske medarbejder
Anmeldt 26. januar 2020

Synes dog at tjenerne var for uengageret i deres gæster. Fik en pariserbøf med brændt brød og havde bestilt flag på bordet pga. fødselsdag - det havde de glemt. Små ting - men lidt træls. Deres ungarbejder serverede mad i en jule-t-shirt fra Tuborg... i januar.....

Dato for besøg: januar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 300mettel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

19-23 af 71 anmeldelser

Anmeldt 24. januar 2020

Min mand og jeg besøgte Restaurant Kaj på hans fødselsdag og spiste en dejlig frokost. Rigtig god mad, super betjening og den bedste beliggenhed på havnen med skøn udsigt. Kan varmt anbefales. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, MrsPixi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020 fra mobile enheder

Skøn og velsmagende frokost. Lækker friske råvare , som var anrettet smukt og indbydende.
Hyggelig stemning.
Ikke sidste gang vi kommer der !

Dato for besøg: januar 2020
1  Tak, trinemokka
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. januar 2020
Google Oversæt

Thank you so much for the review and kind words.
We are so happy you had a good experience with us and we look forward to welcoming you back again soon.
Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. december 2019

Restaurant på absolut best location i byen.

God mad,

dygtige kokke og virkelig søde, smilende og imødekommende værtinder.

Er du I Helsingør ved frokost eller middagstid, så snyd ikke dig selv for en oplevelse på restaurant Kaj.

Det er bare et mest dejligt sted ved havn i Helsingør

Dato for besøg: december 2019
1  Tak, Stine622
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. december 2019

Denne restaurant kan varmt anbefales. Vi fik en dejlig juleplatte. Yderst velsmagende med god og venlig betjening i hyggelige omgivelser.
Det bliver et ja-tak her fra...

Dato for besøg: december 2019
1  Tak, JacobJ781
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Kaj, kiggede også på

Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 

Har du været i Restaurant Kaj? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering