Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Helsingør
Tilføj
Indbakke
Søg

“Fødselsdagsfest med 28 gæster.”
Anmeldelse af Restaurant Kaj

Restaurant Kaj
Reservér bord
2
fre. 6/12
20:00
Prisklasse: 6 $ - 42 $
Beskrivelse: Restaurant Kaj er beliggende i den idylliske Helsingør Nordhavn, med smuk panorama udsigt over Øresund og kun 1 km fra byens centrum. I sommerperioden kan mad og drikkevarer desuden nydes på vores store udendørs terrasse. Vi vil skabe mindeværdige oplevelser, som I kan dele med familie, venner og bekendte. Hver dag bestræber vi os på at yde det allerbedste sammen med vores fantastiske medarbejder
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Restaurant Kaj er beliggende i den idylliske Helsingør Nordhavn, med smuk panorama udsigt over Øresund og kun 1 km fra byens centrum. I sommerperioden kan mad og drikkevarer desuden nydes på vores store udendørs terrasse. Vi vil skabe mindeværdige oplevelser, som I kan dele med familie, venner og bekendte. Hver dag bestræber vi os på at yde det allerbedste sammen med vores fantastiske medarbejder
Anmeldt for 4 uger siden

Alt var perfekt fra starten med god kommunikation om hvor mange kuverter og menuen.
Restaurant Kej har en absolut fantastisk beliggenhed, med en smuk udsigt over havnen og Øresund kombineret med en dejlig atmosfære.
Mad og vin var af højeste kvalitet og serverede med professionalisme og et smil.
Jeg anbefaler stærkt Restaurant Kej og ser frem til at spise der igen.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Guide362492
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede for 4 uger siden
Google Oversæt

Hi

Thank you so much for the amazing review. We really appreciate you taking the time to share your experience.

Everyone at Rkaj was so happy to share in the celebration and was great to see so many happy faces.

We very much look forward to seeing you again soon.
Warmest regards
Dean and everyone at Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (42)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 42 anmeldelser

Anmeldt 17. oktober 2019 fra mobile enheder

Veltilberedt mad, sød og god betjening, hyggelig atmosfære. Intet hokus pokus, bare virkelig god mad.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, mshviid
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2019
Google Oversæt

Thank you for the review. All of us at Rkaj really appreciate you taking the time.

We let the high quality produce speak for us. Less is more as they say.

Thank you from all of us.

Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. oktober 2019

Den 14/10 fik vi begge i dejlig tartar mad med et stort glas god rødvin. Vi blev betjent, i den pæne overdækket udendørsterrasse, af en venlig engelsktalende kvinde. Alt i alt en hyggelig time.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Henrik W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Henrik

Thank you so much for the review.
We are so pleased you enjoyed the tartar. You should maybe come and try it in the evening as it has a different twist to the dish in the evening to the lunch. I’m sure you will love it.

Thank you from all of us at Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 15. oktober 2019 fra mobile enheder

Fredag aften var der lagt i kakkelovnen for en gastronomisk oplevelse. Maden var virkelig god og vinene var tilpasset perfekt. Første gang jeg drak portvin til mad men absolut ikke sidste gang. Det var virkelig en fornøjelse at opleve. Rammerne var perfekte og det var rart at se et arrangement der var booket godt op og nyde Restaurant Kaj levere varen. Absolut et besøg værd.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, martinscanmar
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. oktober 2019
Google Oversæt

Hi Martin

Thank you so much for taking the time to share your experience from the winemakers dinner.

It was truly a special night enjoyed by all. We very much look forward to hosting another one.

It was funny to mix it up a little and serve port with the main course alongside the Reserve red wine. It’s definitely something not tried so much but it really compliments the food.

We thank you again for your kind words and very much look forward to seeing you again soon.

Remember to check out Facebook where you can see any new upcoming events like Halloween end of this month.

Kind regards
Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. oktober 2019 fra mobile enheder

I går var vi til en super spændende og smagfuld aften på restaurant Kaj til winemakers Dinner. Vi fik en flot gennemgang af vinene af ejeren af Quinta de la Rosa samt beskrivelse af de lækre retter af køkkenchefen.
I alt 7 retter med afstemte vine og portvine. Virkelig en god oplevelse fra start til slut. Altsammen til en meget fornuftig pris på kun 695,-
Der var fyldt med gæster til arrangementet så der var en god atmosfære.
Vi kommer helt sikkert igen og vil holde øje med fremtidige events.

Dato for besøg: oktober 2019
Tak, M8787AZchristiand
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
RestaurantKaj, Owner hos Restaurant Kaj, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2019
Google Oversæt

Thank you so much for your great review. We really appreciate it especially when we put so much passion into making an event like this. It’s such a breath of fresh air to hear that you appreciated all my dedicated staffs hard work. I will for sure pass on your comments.

We very much hope to see you at future events hosted at Rkaj and please make sure your friends with us on Facebook if your not already as you will see events posted there. For example our Halloween menu to be available 25-31 October.
All the best from all of us at Rkaj

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Kaj, kiggede også på

Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 

Har du været i Restaurant Kaj? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering