Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veltillavet mad!”
Anmeldelse af Amici Miei

Amici Miei
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Italiensk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Reservationer
Anmeldt 7. juli 2016

Det var svært at vælge fra det bugnenede menukort, rigtig dejlig mad. Pastaen var hjemmelavet. God, opmærksom betjening, skønt det var en travl aften.
Rimelige priser.

Dato for besøg: juli 2016
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lone L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (424)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

100-104 af 424 anmeldelser

Anmeldt 5. juli 2016 fra mobile enheder

Det smagte godt og pizzaerne var store og fine, men de øvrige retter var ALT for SMÅ til prisen. Tallerkenerne var kæmpestore og der var kun mad på midten.

Dato for besøg: juli 2016
Tak, MM1234DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2016

Lækker mand, opmærksomt personale, rigtig godt til prisen, klart et besøg værd når man er i Helsingør.

Dato for besøg: juni 2016
Tak, asket2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2016 fra mobile enheder

En meget god ital. restaurant, som viser det gode italienske køkken frem. Venligt personale. Brug også den hyggelige udeservering midt i gågadens pulserende liv.

Dato for besøg: oktober 2015
Tak, Ulla J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2016 fra mobile enheder

Amici Miei er i særklasse den bedste italienske restaurant i Helsingør. Alt er simpelthen så autentisk italiensk, at man her på det travle hovedstrøg Stengade føler sig hensat til hyggelige Trastevere i Rom. Værten - Patricio - sørger sammen med sin søn og datter for, at alle føler sig velkomne og personligt betjent. Kortet er alsidigt og prisniveauet rimeligt, målt på kvaliteten. Køkkenets præstationer er intet mindre end fremragende - her bliver der ikke gået på kompromis med hverken råvarer eller omhu. Jeg om min gæst var heldige på en skøn sommeraften at få bord i gårdhaven ... fås ikke bedre. Heller ikke i Italien!

Dato for besøg: juni 2016
Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Amici Miei, kiggede også på

Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 

Har du været i Amici Miei? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering