Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Autentisk italiensk”
Anmeldelse af Cafe Divino

Cafe Divino
Prisklasse: 24 $ - 31 $
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Romantisk
Spisemuligheder: Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 27. februar 2018

God betjening. Autentisk italiensk.Isen er fantastisk!
Har været her flere gange. Absolut hyggeligt, men har en jazz aften til gode at opleve.

Dato for besøg: december 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, gittehandlos
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (93)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

11-15 af 93 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2017

Det er længe siden, jeg har været på Divino til frokost, og der er ganske hyggeligt også en søndag uden for meget run på. Netop retur fra en kulinarisk rejse til Sardinien med utallige spændende pastaretter, var jeg spændt på at se, hvad man nu bød på hos Divino. Kortets pastaretter er mainstream og bød ikke på overraskelser, men blandt specialiteterne optrådte en pastaret med osso bucco - vistnok kokkens favorit, som lød interessant. Flot præsenteret, enkel men indbydende i udtryk. Osso buco kan være en lidt sej omgang, og det var også tilfældet her. Retten var noget anonym og manglede dybde i sauce og kød, og som jeg ofte har oplevet her er man for tilbageholdende med krydringen. Jeg måtte levne den sidste bid, som viste sig ikke at være kød men en sej sene. Det burde kokken have set. Min medspiseres retter (bl.a. en meget fin laksecarpaccio) vakte imidlertid anerkendende nikken.

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, EjvindR
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. oktober 2017

Jeg har flere gange været derinde, hvor jeg er blevet vrisset af af tjenerne eller bedt om at holde mund og vente. Engang var der sågar en tjener der sagde "Kan i ikke bare gå hjem". Det er fint med ægte italiensk stil, men det der er bare for meget. Vi kommer der ikke længere

Dato for besøg: april 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Lasse Skou A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2017 fra mobile enheder

Er kommet på Divino igennem de sidste på år, altid god kaffe og sandwich, dog en generelt små sur betjening. Efter sidste besøg, som også blev mit sidste. En arrogant og ubehøvlet tjener, som tilsyneladende ikke kender til hvor går grænsen for hvordan man behandler sine kunder. Yderst pinligt. Hvis man gerne vil kunder i butikken, er det ikke måden at opføre sig på.

Dato for besøg: august 2017
1  Tak, StineS129
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2017

Cafe Divino er en Italiensk restaurent drevet af en Italiensk familie, med Jazz i Weekenden, prøv forret vitello tonnato og deres lasagne

Dato for besøg: august 2017
Tak, doyoucallthatart
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Cafe Divino, kiggede også på

Helsingør, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Espergærde, Helsingør Kommune
Helsingør, Helsingør Kommune
 
Helsingør, Helsingør Kommune
Espergærde, Helsingør Kommune
 

Har du været i Cafe Divino? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering