Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.593)
Filtrer anmeldelser
1.593 resultater
Medlemsvurdering
673
565
184
94
77
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
673
565
184
94
77
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.593 anmeldelser
Anmeldt 6. maj 2018

THUMBS UP:
Copenhagen Downtown Hostel ligger super centralt placeret - det kunne ikke være bedre. Faciliteterne er fine og der er meget rent. Jeg havde et dobbeltværelse, som var udmærket til prisen og alt på værelset var i orden.
Betjeningen i receptionen varierer utroligt meget, men jeg var ude for synligt irriterede medarbejdere flere gange, hvor jeg følte mig til besvær.

THUMBS DOWN:
Jeg måtte bruge næsten en halv time på at tjekke ind en torsdag aften, selvom jeg havde booket 2 personer i 2 nætter i dobbeltværelse på forhånd via Booking.coms app. Medarbejderen i receptionen var svær at kommunikere med pga. fest i lobbyen. Da jeg endelig fik nøglekortet til mit værelse, fik jeg at vide, at deres nøglekortsystem var ude af funktion. Det betød, at en medarbejder gik rundt på etagerne og låste folk manuelt ind på værelserne. Jeg måtte vente i en halv time på at blive lukket ind på mit værelse.

VÆKKET OG SMIDT UD EFTER 1 NAT UD AF 2
Tidligt om morgen kom min ven, som også skulle sove på værelset. Han havde været på farten hele natten, så han så frem til at sove mens jeg skulle ud og se byen. Kl. 10.30 dukkede rengøringspersonalet op og låste sig direkte ind på værelset. Kvinden bad os om at forlade værelset, fordi vi skulle have været checket ud før kl. 10.00. Selv om jeg sagde til hende, at jeg havde betalt for 2 nætter gik hun afsted for at hente manageren. Jeg tog tøj på og gik ned i receptionen for at tale med dem om fejlen. I receptionen viste det sig, at jeg ganske rigtigt havde betalt for 2 nætter, men kun var booket ind til 1 nat. Jeg havde ikke fået kvitteringen aftenen i forvejen, så det tog over en time at få styr på. I mellemtiden havde en tredje medarbejder været oppe på værelset for at smide min ven ud.
Jeg fik en mundtlig undskyldning og jeg bad om, at vi fik ro på værelset fra da af.
Vi blev forstyrret alligevel. En medarbejder forsøgte at låse sig ind på værelset om eftermiddagen, indtil en anden råbte til ham, at han skulle lade være. Rengøringspersonalet larmede voldsomt med støvsugere 3 gange på gangen ud for værelset over en periode på 1 time.
En mand skulle reparere nøglekortsystemet og det foregik åbenbart i et rum, som stødte op til værelset. Han havde en råbende samtale med en anden mand på gangen i den times tid det tog at reparere. Desuden forsøgte han sig med at bruge nøglekortet på døren til vores værelse gennem hele reparationstiden.
Jeg undrer mig over, at receptionen ikke informerer øvrigt personale om, at vi allerede har været generet unødigt?

DÅRLIG SERVICE
Jeg forventede, at der kunne være støj på et hostel, hvor folk kommer og går på alle tider af døgnet. Jeg forventede også at jeg ville komme til at høre rengøringspersonalet.
Jeg forventede ikke at bruge over en time på at checke ind og komme ind på mit værelse. Jeg forventede heller ikke at blive smidt ud af mit betalte værelse næste formiddag. Jeg forventede heller ikke at det var op til mig at bevise, at min reservation og betaling var i orden og at det yderligere ville tage en time at bekræfte.

UACCEPTABELT EFTERFORLØB MED KUNDESERVICE
Jeg er meget skuffet over min oplevelse og at jeg ingen godtgørelse har fået. Jeg har kontaktet Copenhagen Downtown Hostel og har udvekslet mails med deres Customer Service Manager, men hun stoppede bare med at svare mig for en uge siden.
Derfor vil jeg ikke anbefale andre at bruge Copenhagen Downtown Hostel - de er åbenbart ikke interesserede i at løse problemer med utilfredse gæster.

Værelsestip: Undgå 1. sal. Her er tydelig støj fra lobbyen og køkkenet.
  • Overnattede: april 2018, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Tina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Edyta M, Consultant hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 8. maj 2018

Kære Tina, mange tak for din meget ærlige og ikke mindst konstruktive anmeldelse i forbindelse med dit besøg på Copenhagen Downtown Hostel! Jeg sætter stor pris på du har taget dig tiden til at både skrive og dele med os og andre rejsende på TripAdvisor.

Du har rejst mange problemer, og jeg har overvejet hvert af disse punkter med stor tanke.
Jeg er naturligvis ked af, at der var dele af opholdet, som ikke levede op til dine forventninger. Både hvis du ikke var tilfreds med hotellets personale samt hotel service du modtog, var ikke godt nok, som det burde have været. Det er simpelthen ikke godt nok og jeg kan kun beklage!

Jeg vil sige, at tingene er ændret fornylig på vores hostel, og nogle af vores medarbejdere og ledelsen er også blevet ændret.

Kundeservice er vores højeste prioritet lige nu, og vi får fornylig højeste karakterer på disse områder, som du kan læse om.

Hvornår har du præcis boet på Copenhagen Downtown Hostel?
Kan du venligst kontakte os direkte for at snakke om problemer, du havde under dit ophold? Vi kunne tænke os at diskutere internt på din tilbagemelding og forsøge at finde nogle gode løsninger.

Jeg håber, at vi kan byde dig velkommen tilbage en gang i fremtiden.
Bedste hilsner og tak for at dele dine tanker. Edyta, The Downtown Team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 21. februar 2018 fra mobile enheder

I teorien skulle man tro at opholdet ville blive fantastisk: god lokation, tilforladelige priser og en hyggelig bar/restaurant. Men så stoppede det hyggelige ligesom der. Værelserne var beskidte, der var støv overalt. Sengene og sengetøjslager var dog rent og fine at sove i. Badeværelserne var forfærdelige. Snavs i hjørner, på selve toilettet og i bruseren, der ikke gjorde brugen af dem særligt behagelige.

Midt i vores ophold begyndte de en renovering af badeværelserne på vores gang. Vi var på ingen måde blevet advaret om det på forhånd, hvilket gjorde det hele endnu mere irriterende, og jeg overvejer at flytte hostel, da vi i perioder ikke havde adgang til vores værelser og skulle bruge bad og toiletter på de andre etager.

Det er i hvert fald ikke et hostel jeg vil anbefale og sætter ikke benene der igen.

Det eneste jeg kan rose er baren, hvor det var god service og fornuftige priser.

Overnattede: februar 2018, rejste med venner
2  Tak, Sofie H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2018
Google Oversæt

Thank you for your constructive feedback! We are sorry to read that your experience with us wasn't what you would have wanted and expected from it. We will take a thorough look in the room to see what we can do to improve the points on which we dropped the ball. Again, our sincere apologies for your less than ideal experience. Thanks again for your review! Happy to hear you liked the location though. Happy future travels! Kind Regards, Downtownt eam.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. januar 2018 fra mobile enheder

Min veninde og jeg var i store træk godt tilfredse med vores forlænget weekend på hostelet. Værelserne var fine - dejlige senge. Vi manglede godt nok et gardin for sengen, det er første gang vi har set et hostel uden gardiner el.lign. for sengene.
Der hvor vi blev mest skuffet var ved personalets service - eller mangel på samme! Kun Henri magtede et højt niveau af service, god energi og overskud. Resten af personalet var enten okay eller havde direkte dårlig service. Smilede aldrig, grinte kun blandt personalet og var langsomme. Generelt bare ingen energi, ej heller det mindste tegn på overskud. Vi arbejder selv i et fag inden for ferie og hvor service er et key word, så vi ved godt at det nogle gange kan være svært at hive smilet op, så når alt det her er sagt, så vil vi alligevel gerne sige tak for en hyggelig weekend og keep your head up! We believe in you!

Overnattede: januar 2018, rejste med venner
Tak, Aurobauro
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 15. januar 2018
Google Oversæt

Thank you for your pleasant review, we are sorry to hear that the reception staff weren't the friendliest, normally this is where we get our highest reviews. This will be addressed with the whole team. We are glad to hear that you enjoyed all the other spaces/ amenities that the hostel had to offer. Hope to see you with us back soon. Kind regards, Downtown team.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. september 2017

Fik aldrig vores værelse da de havde over booket. Det at de havde over booket er en ting, men at de ikke kontaktede os pr telefon men sendte mail samme dag vi skulle tjekke ind, ja det er total dårlig service. Vi bad om vores penge igen, fik nogle af dem og sendte flere mails omkring de sidste penge dem svarede de ikke på... vi fik vores penge efter 14 dage, langt om længe, men total ringe...

  • Overnattede: august 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, René N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2016 fra mobile enheder

Med en enkelt overnatning inden jeg og min forældre skulle have sted på ferie, valgte vi dette billige hotel.
Det tog 45 at checke ind da der var meget lang kø, desuden var toiletterne i receptionen/baren totalt stoppet. Værelset var meget lille og ikke ordentlig rengjort, isæt ikke badeværelset, som blev sjasket meget til nær man skulle i bad.

Desuden meget larm fra hotellet og gaden om aftenen/natten!

Overnattede: juli 2016, rejste med familie
Tak, Hjalte V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. august 2016
Google Oversæt

Hi there, we are disappointed that we did not meet your expectation but thank you for taking the time to let us know the areas we can look at improving. I apologize if you had experienced some waiting time in the reception, it can get a little busy during the rush hours. Regarding the toilets, our staff is always trying their best, but anyways we will check it out in order to avoid future situations like this one. Greetings from Downtown hostel.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser