Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.616)
Filtrer anmeldelser
1.616 resultater
Medlemsvurdering
689
565
185
95
82
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
689
565
185
95
82
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
4-9 af 1.616 anmeldelser
Anmeldt d. 19. september 2017

Fik aldrig vores værelse da de havde over booket. Det at de havde over booket er en ting, men at de ikke kontaktede os pr telefon men sendte mail samme dag vi skulle tjekke ind, ja det er total dårlig service. Vi bad om vores penge igen, fik nogle af dem og sendte flere mails omkring de sidste penge dem svarede de ikke på... vi fik vores penge efter 14 dage, langt om længe, men total ringe...

Dato for ophold: august 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, René N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. juli 2016 fra mobile enheder

Med en enkelt overnatning inden jeg og min forældre skulle have sted på ferie, valgte vi dette billige hotel.
Det tog 45 at checke ind da der var meget lang kø, desuden var toiletterne i receptionen/baren totalt stoppet. Værelset var meget lille og ikke ordentlig rengjort, isæt ikke badeværelset, som blev sjasket meget til nær man skulle i bad.

Desuden meget larm fra hotellet og gaden om aftenen/natten!

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Hjalte V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2016
Google Oversæt

Hi there, we are disappointed that we did not meet your expectation but thank you for taking the time to let us know the areas we can look at improving. I apologize if you had experienced some waiting time in the reception, it can get a little busy during the rush hours. Regarding the toilets, our staff is always trying their best, but anyways we will check it out in order to avoid future situations like this one. Greetings from Downtown hostel.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. juni 2016 fra mobile enheder

Godt og pænt vandrehjem. Okay morgenmad. Gode pæne værelser. Bad og toilet ikke så pæne, mangler rengøring. Ligger perfekt midt i Kbh. Rigtig sød og venligt personale, neget venlige til at guide. Billig parkering til bil, ca 10 min gang (150 kr i døgnet).

Dato for ophold: juni 2016
1  Tak, Kenn S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juni 2016
Google Oversæt

Thank you for your review! We are happy to hear that you enjoyed your visit to Copenhagen. I understand dorms can be a bit tight at times due to the amount of people but i hope all of our facilities and friendly staff make you spend more time out of the rooms then in! We hope to see you again :) Regards from Downtown team!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. april 2016 fra mobile enheder

Vil ikke anbefale stedet til andre. Dårlige senge, håndværker arbejde og larmede fra 6-24Værelset var med køjeseng, og meget lille. Badeværelset var fint, man skal selv medbringe håndklæder.
Det ligger dejlig central. Nemt at komme rundt herfra på gåben.
Mange lækre butikker i området.

Dato for ophold: april 2016
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, Susanne J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CphDowntown, Guest Relations Manager hos Copenhagen Downtown Hostel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. april 2016
Google Oversæt

Hi Susanne, thank you for the review. I am sorry to see that you didn't liked your stay with us, and I apologize for any inconvenience you had. Since our focus is on creating fun events for our guests, sometimes it can be loud, but we do offer earplugs at the reception, or maybe or staff would be able to move you on one of the higher floors, if you mentioned to them that you are bothered by the noise. We also do offer towels. I am glad that you enjoyed our central location, and that you will change your mind about staying with us again.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. november 2015

VI var 4 personer som blev tjekket ind på et 6 kvm værelse, hvor vinduet ikke kunne lukkes ordentligt (gab på 3 cm. Dette resulterede i en vindueskarm fyldt med fugt og svamp, hvilket havde bredt sig til andre dele af væggen. Da vi klagede over dette blev vi mødt af en ugidelig person, som knap gad at høre på os ! Så vi var tvunget til at overnatte i dette værelse - vi brokkede os også over den dårlige rengøring af fælles badeværelser (der var 3 til 60 mennesker), en klage som de heller ikke tog seriøst !
Da vi næste dag klagede over værelset igen blev vi endelig rykket til et meget bedre værelse, hvor tingene fungerede som de burde have gjort fra starten. Men hvor er det latterligt at man som kunde ikke bliver taget seriøst, når man klager over helbredsmæssige farer - dette er ikke et sted, hvor jeg vil smide mine penge og overnatte igen og jeg vil bestemt ikke anbefale stedet til andre - tvært imod !

Værelsestip: Værelserne på de nederste etager var klart bedre end de øverste - personalet glemte næsten de øverste etager
Dato for ophold: november 2015
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Sofie D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser