Tak for en super fed oplevelse, i tre fede escape rooms! Vi glæder os til at komme tilbage og prøve... læs mere
Vi var fem kollegaer afsted i starten af oktober 2021. Vi blev mødt af en glad, venlig og engageret gamemaster og prøvede rummet Mysteriet i de hemmelige lagerrum. Der var mange udfordrende gåder og det var gennemført og godt. Stor anbefaling herfra
Hej U8272GKanjar,
Vi var fem kollegaer - "Udfordrende og gennemført" - Tak :)
Tak for de flotte stjerner og jeres Store anbefaling af jeres oplevelse.
Vi er glade for at I alle 5 fik en gennemført god oplevelse i de hemmelige lagerrum. Og oplevede at der var mange både udfordrende og gode gåder.
Igen - Mange tak for jeres Store anbefaling.
Escape Room, Mellem strøget og Strædet - København indre by.
Det teamwork og samarbejde man skal bruge sammen for at komme igennem. Det giver et godt bånd imellem team medlemmerne.
Hej troelshj,
"Fantastisk forlystelse og personaler" - Tak :)
Tak for de flotte stjerner og jeres anbefaling af Clockedin Escape Room.
Vi er så glade for at I fik en god oplevelse sammen på jeres dag og at oplevede at det giver gode bånd imellem team melemmerne.
Igen - Mange tak for jeres anbefaling.
Escape Room, Mellem strøget og Strædet - København indre by.
Vi var 2 pers., der prøvede Det hemmelige lagerrum, og var vildt begejstrede. Tilpas udfordrende gåder/opgaver.
Super sjov oplevelse, så vi vendte tilbage for at prøve det andet rum med Mordet på detektiven, og heller ikke denne gang blev vi skuffede
Lige så sjovt og udfordrende som første gang.
Og begge gange blev vi modtaget af smilende og engagerede Gamemaster Allan. Super service, kan kun anbefales.
Hej Q1368BTlindal,
"Super sjov og udfordrende" - Tak :)
Tak for de flotte stjerner og jeres anbefaling af Clockedin Escape Room.
Vi er så glade for at I fandt vores Escape Room lige så udfordrende som det første i prøvede hos os.
Allan - Clockedin
Escape Room - Mellem strøget og Strædet - København indre by.
Det var en sjov og hyggelig måde at være sammen med børnene på. Personalet var virkelige søde og hjælpsomme.
Hej Tour01754155794,
"Fantastisk oplevelse" - Tak :)
Tak for de fine stjerner og jeres anbefaling af Clockedin Escape Room.
Vi er så glade for at I fik en god familieoplevelse sammen med børnene og at alle fandt det hyggeligt og sjovt.
Igen - Mange tak for jeres anbefaling.
Escape Room, Mellem strøget og Strædet - København indre by.
Jeg kan virkelig anbefale Clockedin Escape Room - både til nybegyndere og dem med escape-erfaring. Vi blev taget godt imod af venligt personale, og selve rummet var sjovt og udfordrende fra starten. Vi glæder os allerede til næste gang.
Hej 894pih,
"En sjov og udfordrende oplevelse!" - Tak :)
Tak for de fine stjerner og jeres anbefaling af Clockedin Escape Room.
Vi er så glade for at I fandt vores Escape Room både sjovt og udfordrende allerede fra start af. Vi glæder os også til at se jer næste gang :)
Allan - Clockedin
Escape Room - Mellem strøget og Strædet - København indre by.
God stemning, venlig gamemaster, spændende udfordringer. What's not to like?
Modtagelse, instruktion og afvikling i meget behagelig atmosfære.
Hej 900larsa,
"What's not to like" - Mange Tak :)
Tak for de flotte stjerner og jeres anbefaling.
Vi er glade for at I fandt vores Escape Room både behagelige og med spændende udfordringer. Vi er også glade for at i fik en god modtagelse, lige som det skal være.
Med bedste Escape Room hilsen
Allan - Clockedin
EscapeRoom- Mellem strøget og Strædet - København indre by.