Åben i dag: Lukket
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Super fed oplevelse!

Tak for en super fed oplevelse, i tre fede escape rooms! Vi glæder os til at komme tilbage og prøve... læs mere

Anmeldt d. 16. november 2021
caecilieperthou
Danmark
Udfordrende og gennemført

Vi var fem kollegaer afsted i starten af oktober 2021. Vi blev mødt af en glad, venlig og engageret... læs mere

Anmeldt d. 27. oktober 2021
U8272GKanjar
fra mobile enheder
Læs alle 292 anmeldelser

Google
Anbefalede oplevelser i og omkring København
Da Vinci Escape Room
fra 588,53 US$
fra 67,87 US$
fra 21,44 US$
Anmeldt d. 15. juli 2021

Jeg kan virkelig anbefale Clockedin Escape Room - både til nybegyndere og dem med escape-erfaring. Vi blev taget godt imod af venligt personale, og selve rummet var sjovt og udfordrende fra starten. Vi glæder os allerede til næste gang.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, 894pih
allangn2016, Owner hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. august 2021

Hej 894pih,

"En sjov og udfordrende oplevelse!" - Tak :)

Tak for de fine stjerner og jeres anbefaling af Clockedin Escape Room.

Vi er så glade for at I fandt vores Escape Room både sjovt og udfordrende allerede fra start af. Vi glæder os også til at se jer næste gang :)

Igen - Mange tak for jeres anbefaling :)

Anmeldt d. 14. juli 2021 fra mobile enheder

God stemning, venlig gamemaster, spændende udfordringer. What's not to like?

Modtagelse, instruktion og afvikling i meget behagelig atmosfære.

Dato for oplevelse: juli 2021
Tak, 900larsa

Hej 900larsa,

"What's not to like" - Mange Tak :)

Tak for de flotte stjerner og jeres anbefaling.

Vi er glade for at I fandt vores Escape Room både behagelige og med spændende udfordringer. Vi er også glade for at i fik en god modtagelse, lige som det skal være.

Igen - Mange tak for jeres anbefaling :)

Med bedste Escape Room hilsen
Allan - Clockedin
EscapeRoom- Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 12. december 2020 fra mobile enheder

Dejligt at der er steder, hvor man kan være to personer i et escape room. Rummet var godt og udfordrende fra starten af og vi blev super godt modtaget. Derudover er prisen meget fair kontra mange andre steder. Tak for en dejlig oplevelse.

Dato for oplevelse: december 2020
Tak, kristine_hrstr_m2020
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juni 2021

Hej kristine_hrstr_m2020,

"Super oplevelse" / "godt og udfordrende" - Tak :)

Tak for de flotte stjerner og jeres anbefalinger.

Vi er så glade for at I fandt vores Escape Room både godt og udfordrende. Vi er også glade for at i fik en dejlig oplevelse.

Igen - Mange tak for jeres store anbefaling :)

Anmeldt d. 1. november 2020 fra mobile enheder

Vi har prøvet mange escape rooms, og noget af det mest trælse er opgaver, man bare aldrig ville have kunnet regne ud. Men dette her var super - stor anbefaling.

Dato for oplevelse: november 2020
Tak, Line B
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. november 2020

Hej Line B,

"Virkeligt sjovt" / "Dette her var super" - Tak :)

Tak for de flotte stjerner og anbefalinger.

Vi er så glade for at du fandt vores Escape Rooms gåder og opgaver gode.

Igen - Mange tak for jeres store anbefaling :)

Allan - Clockedin
Escape Room - Mellem strøget og Strædet. København indre by.

Anmeldt d. 13. september 2020

Det var sgu sjovt. Det er nu anden gang jeg har prøvet et escape room. Jeg havde egentlig en skuffende oplevelse første gang jeg prøvede et escape room (ikke dette) og havde egentlig mistet lysten, men jeg blev lokket med herind af veninderne og det var virkelig godt jeg gjorde det. Det her var altså sjovt og noget bedre end min første escape room oplevelse. Clockedin kan godt anbefales.

Dato for oplevelse: september 2020
Tak, MetteAMusen
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2020

Hej MetteAmusen,

"Det var sku sjovt"

Tak for de flotte stjerner og anbefalinger. :)

Vi er så glade for at du fik genoprettet din glæde for Escape Rooms. Vi synes også at det var godt du lod dig lokke af dine veninder :)
Vi er glade for at I fik en sjov oplevelse i jeres escape room.

Igen - Mange tak for jeres kæmpe anbefaling :)

Med bedste Escape Room hilsen