Åben i dag: 10.00 - 16.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Godt escaperoom

Vi har nu gjort alle 3 escaperooms i Clockedin, og de er rigtigt gode. Ikke kun “hængelås-baserede... læs mere

Anmeldt d. 12. juni 2024
Julia N
Gennemført

Gennemført og virkelig godt. Man skal virkelig være kreativ og men samtidig logisk. Kan kun... læs mere

Anmeldt d. 16. marts 2024
Mette H
Læs alle 305 anmeldelser

Anbefalede oplevelser i og omkring København
Anmeldt d. 13. september 2020

Det var sgu sjovt. Det er nu anden gang jeg har prøvet et escape room. Jeg havde egentlig en skuffende oplevelse første gang jeg prøvede et escape room (ikke dette) og havde egentlig mistet lysten, men jeg blev lokket med herind af veninderne og det var virkelig godt jeg gjorde det. Det her var altså sjovt og noget bedre end min første escape room oplevelse. Clockedin kan godt anbefales.

Tak, MetteAMusen
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2020

Hej MetteAmusen,

"Det var sku sjovt"

Tak for de flotte stjerner og anbefalinger. :)

Vi er så glade for at du fik genoprettet din glæde for Escape Rooms. Vi synes også at det var godt du lod dig lokke af dine veninder :)
Vi er glade for at I fik en sjov oplevelse i jeres escape room.

Igen - Mange tak for jeres kæmpe anbefaling :)

Allan - Clockedin
Escape Room - Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 9. september 2020

ClockedIn er et super fedt Escape room, med mange forskellige gåder!
Var virkelig vild med, at det krævede et godt samarbejde, for at kunne løse de gåder, der skulle til, for at bryde ud af rummet!

Tak for en fed oplevelse! Det kan jeg varmt anbefale til andre!

Tak, AlexanderBillekop

Hej AlexanderBillekop,

"Super spændende og hjernevridende tur! " fedt :)

Tak for de flotte stjerner og hjernevridende anbefaling. :)

Vi er glade for at I fik en fed oplevelse i jeres Escape Room og at I var vilde med det krævede et godt samarbejde, for at kunne løse gåderne.

Igen - Mange tak for jeres varme anbefaling.

Med bedste EscapeRoom hilsen
Allan - Clockedin
Escape Room, Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 9. september 2020

Clockedin spiller! Deres personale er søde og deres Excape Rooms er sjove, overraskende og vellavet.

Tak, LarsLorry

Hej LarsLorry,

"Clockedin spiller" wow - tak

Tak for de flotte stjerner og anbefalinger. :)

Vi er glade for at I fik en sjov oplevelse i jeres Escape Room og fandt det både sjovt, overraskende og vel lavet.
Igen - Mange tak for jeres kæmpe anbefaling :)

Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 6. september 2020

Super fed oplevelse med to af mine veninder. Vi klarede mordgåden sammen og kom ud med kæmpe smil på læben. Godt flow, gode gåder og godt teamarbejde. Glæd jer til jeres tur.

Tak, Pinky3piger
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2020

Hej Pinky3piger,

Tak for jeres fine stjerner og anbefaling.

"fantastisk oplevelse med venner" - Tak :)

Vi er glade for at I fik en superfed oplevelse, oplevede et godt flow og kom ud med kæmpe smil på læben.
Igen - Mange tak for jeres besøg.

Allan - Clockedin
Escape Room, Mellem Strøget og Strædet. København midt i indre by.

Anmeldt d. 19. august 2020

I forbindelse med en polterabend var vi en tur forbi Clockedin og tilbragte en time der. Det var en skøn oplevelse, super god oplevelse.

Uffe

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, 220uffet
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2020

Hej 220uffet,

Tak for de flotte stjerner og anbefaling.

Polterabend - Supergod oplevelse.

Vi bliver altid glade når vi høre vi har givet en skøn og god oplevelse på 60 minutter i vores Escaperooms.
Igen - Mange tak for jeres review :)

Med bedste Escaperoom hilsen
Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem strøget og Strædet - København indre by.