Åben i dag: 10.00 - 22.00
Anmeldelseshøjdepunkter
Helt igennem fantastisk oplevelse :)

Som altid, har det været en fornøjelse i særklasse at besøge et af jeres mange forskellige Escape... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
David-Dahl
Super 2 personers escaperoom i København

Havde en fantastisk oplevelse sammen med min kone. Super fed 2 personers escaperoom oplevelse i... læs mere

Anmeldt for 2 uger siden
markmJ6487WG
Hjallerup, Danmark
Læs alle 308 anmeldelser

Anbefalede oplevelser i og omkring København
Anmeldt d. 12. august 2020 fra mobile enheder

Vi var 2 venner, der besøgte Clocked in. Vi undslap “mordgåden på detektivkontoret” som var udfordrende, gennemført og virkelig sjovt. Ejeren var varm og imødekommende, og man kunne mærke at han brændte for det. Alt i alt; kæmpe anbefaling herfra!

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, 62signea
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2020

Hej 62signea,

Tak for de flotte stjerner og kæmpe anbefaling. :)

Vi er glade for at I fik en virkelig sjov og gennemført oplevelse i jeres Escape Room.
Igen - Mange tak for jeres kæmpe anbefaling :)

Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 10. august 2020

Dette var 2. besøg og jeg synes at begge rum var veludførte.
Ekstra point for at være én af de få steder der har rum for ned til 2 personer.
Game masteren var gik meget op i kvaliteten af rummene og virkede til at være en escape room entusiast med masser af gode anbefalinger til andre rooms. Stort plus :)

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, RasmusBruunJorgensen
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. august 2020

Hej Rasmus,

Tak for de flotte stjerner og anbefaling.

Vi bliver altid glade når vores kunder vender tilbage og glæder over at I fik en rigtig god oplevelse igen og oplevede rummene som veludførte.

Igen - Mange tak for jeres store + :)

Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 6. marts 2020

Rigtig god oplevelse, der helt klart kan anbefales. Vi var en gruppe på 14 personer af forskellige nationaliteter - Alle var begejstrede både over servicen og rummene :-)

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, lisanE8112XO
allangn2016, Ejer hos Clockedin Escape Room, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juni 2020

Hej lisanE98112XO

Tak for de fine stjerner og anbefaling.

Vi er glæder os over at I fik en rigtig god oplevelse alle 14 personer og at rummene virkede godt på tværs af nationalitet, sprog og skabte begejstring i jeres gruppe :)

Igen - Mange tak for jeres internationale og helt klare anbefaling :)

Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem Strøget og Strædet - København indre by.

Anmeldt d. 4. marts 2020

Vi var inde og prøve to escape rooms i anledning af en fødselsdag. Super god betjening, samt underholdende aktivitet!

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, john6904

Hej john6904,

Tak for de flotte stjerner og anbefaling.

Vi er meget glade for at I en underholdende oplevelse med jeres aktivitet i vores Escaperooms.

Igen - Mange tak for jeres anbefaling.

Allan - Clockedin
EscapeRoom, Mellem Strøget og Strædet, København centralt beliggende i indre by.

Anmeldt d. 3. marts 2020 fra mobile enheder

Super fed oplevelse. Kan klart anbefales 😀😀👏🏼👏🏼 vi var der til fødselsdag og prøvede 2 rum😀 ligger super centralt i kbh

Dato for oplevelse: februar 2020
Tak, lassek2019

Hej lassek2019

"Super oplevelse" - Tak :)

Tak for de flotte stjerner og anbefaling.

Vi er glade for at I fik en super fed oplevelse hos os og fandt vores beliggenhed super central i indre by.

Igen - Tak for jeres helt klare anbefaling.

Allan - Clockedin
EscapeRoom - Mellem Strøget og Strædet - København indre by.