Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vores usikkerhed gjort til”
Anmeldelse af Urten

Urten
nr. 540 af 2.829 Restauranter i København
Prisklasse: 21 $ - 32 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Urten serverer hver torsdag-fredag-lørdag aften 3 retters grønt menu inspirede af det klassiske franske og italienske køkken. Menuen skifter fra uge til uge, og vores køkken er udelukkende vegansk. Vi ligger i Atlas Bars stue etage med smuk udsigt over københavns charmerende latinerkvarter.
Anmeldt 26. januar 2020 fra mobile enheder

Vores usikkerhed gjort til skamme i høj grad. Havde læst nogle få dårlige anmeldelser på Tripadviser (blandt mange positive) men primært kun gode på Google+ gjorde at vi “tog chancen”.
Og heldigvis! For vi fik den bedste mad og betjening som vi længe har fået - og prisen yderst rimelig vi var fire afsted og valgte hhv thai suppen og Cæsar salat fra kortet (der er kun to forretter, 2 hovedretter og 2 desserter). Begge helt i top - salaten var dog i særklasse - ingen kedelige salatblade her men til gengæld et hav af spændende ingredienser. Til hovedret brændende kærlighed ligeledes i top. Og den ene af selskabet valgte dadelkage (en slags brownie) til dessert - også helt fantastisk. Ok vine som skænkes rundhåndet op - en rar sjældenhed efterhånden.
Og prikken over i’et super hyggelige små lokaler og nærværende og høflig betjening og en “madmor” som åbent forklarede opskrifterne blandt andet en vidunderlig persille, dild, karse og hvidløgs smør til det hjemmelavede brød.
Godt der kun er ca en måned til de skifter menuen (hver måned) for vi kommer snart igen.
Tak for en super hyggelig aften

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Vacation590948
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (74)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 74 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2019 fra mobile enheder

Vores 2. besøg på Urten, som begge gange har været en rigtig god oplevelse. Betjeningen er høflig og imødekommende, og maden er af virkelig høj kvalitet. Menukortet er smalt, men velovervejet. Det skifter fra sæson til sæson, så der er noget nyt at prøve. Stedet kan klart anbefales

Dato for besøg: august 2019
Tak, DavidHvad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. marts 2019

Min veninde havde inviteret mig på Urten.
Det er et lille hyggeligt sted på 1sal, med få borde, så husk at bestille bord.
Maden smagte super dejligt. God Rødvin og en lækker dessert der bla var lavet på kidneybønner , den smagte virkeligt skønt og meget syndigt. Men var i virkeligheden en sund kage. Super dygtig sød ung kvinde der lavede vores mad . Og en sød ung fyr der serveret. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har besøgt denne hyggelige lille restaurant

Dato for besøg: marts 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, LeneLone
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. januar 2019

Hovedret, Blendede dåsetomater med champignon på dåse. Forretten var en slatten halvlunken suppe helt uden smag.

Dato for besøg: januar 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Egeroe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. januar 2019 fra mobile enheder

Svampegryde med stegte kartofler lød rigtig lækkert. Men suk. De 3 champignoner jeg fandt druknede i en skarp tomatsauce, der sikkert havde passet til pasta. De små kartofler var vendt på panden, men passede dårligt til tomatsauce og de udeblevne svampe.

Dato for besøg: januar 2019
Tak, Atm86
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Urten, kiggede også på

København, Sjælland
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Urten? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering