Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad, men utrolig dårligt lydniveau, selv for en travl fredag”
Anmeldelse af restaurant Naert

restaurant Naert
Reservér bord
2
tor. 13/8
20:00
nr. 293 af 2.820 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 10 $ - 66 $
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 4. juli 2020

De 7 retter var alle velsmagende, så maden var vi enige om var nærmest i top.
Det, der trækker ned, er:
At hvidvinen var alt for varm, da den blev serveret. At lydniveauet gav én hovedpine og gjorde, at man ikke kunne koncentrere sig om at nyde maden og heller ikke kunne høre hinanden. Og ikke mindst, at man i disse CORONA TIDER sender hele 6 forskellige tjenere hen til et bord. Alle tjenerne var unge, energiske og venlige, men i disse tider er det en utrolig dårlig idé, at så mange forskellige tjenere kommer så tæt på ældre mennesker.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Summerbird_DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (139)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 139 anmeldelser

Anmeldt 13. juni 2020 fra mobile enheder

Aften i byen med konen. Vi havde bestilt deres 7 retters menu med vinmenu. Pris ca 1000 kr. virkelig god mad og fantastisk servering. De kan deres fisk og fiskesupper, der var fantastiske.

Dato for besøg: juni 2020
Tak, KristofferG_13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. marts 2020

Vi havde en rigtig dejlig aften på Restaurant Nært i slutningen af februar. Vi fik 7 serveringer, som alle var flotte og velsmagende. Især desserten på svampe og miso slog benene væk under os. Super betjening med opmærksomme og nærværende tjenere. Det eneste minus var tiden mellem serveringerne. De tre snacks kom til bordet i et rigtigt fint tempo, men til sidst endte vi med at sidde og vente (for) lang tid mellem retterne.

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
2  Tak, SGade
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2020 fra mobile enheder

Forsinketmiddag på Naert. 7 velsmagende retter og to gode glas vin -hvor man følte man fik et glad vin. Mange spændende smagsoplevelse -dog var desserten helt fantastisk is med svampe og miso -drysset med myseost!
Kommer gerne igen

Dato for besøg: februar 2020
Tak, lisbethp265
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020

7 retter med rødder i danske/norske køkken med afstikkere til asien. Smagfulde retter, hvor særligt desserten, en is på champignon og miso, toppet med kandiserede solsikkekærner og endeligt drysset med friskrevet myseost, var bemærkelsesværdig. Isen var delikat, solsikkekærnerne rettens sprøde element, og myseosten gav mindelse om brændt hvid cholokade. Alle retter macthet god op af en velsammensat naturvinsmenû.

Dato for besøg: februar 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, ThomasD4406
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på restaurant Naert, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i restaurant Naert? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering