Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk!”
Anmeldelse af Spisestedet FEED

Spisestedet FEED
Reservér med
Spisestedet FEED er ikke tilgængelig på det valgte tidspunkt. Vælg et andet tidspunkt, eller søg efter restauranter med kapacitet.
Det tidspunkt, som du har valgt, er allerede passeret.
nr. 25 af 2.928 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Kvarter: Det indre Nørrebro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Nørrebro
Anmeldt 24. juli 2018

Super dejlig mad af høj kvalitet. Og et højt serviceniveau.
Min pastaret var blevet lidt lunken - formodentlig fordi den måtte vente på mine ledsageres retter i køkkenet - og da jeg høfligt spurgte, om de ikke lige kunne give den 30 sek. i mikroovnen, fik jeg straks en ny portion. Man går ikke på kompromis. Prisen - ca. 1800 kr. for 3 personer, der hver fik forret, hovedret, øl til maden og kaffe - er selvfølgelig heller ikke billigt, men det var bestemt pengene værd.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, HanneBoersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (467)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

19-23 af 467 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2018 fra mobile enheder

Spisestedet Feed har et overskueligt menukort til fornuftige priser. Hyggelig atmosfære. Deres smagstallerken til forret var skøn. Vi var 5 personer og fik 4 forskellige hovedretter. Alle var glade for deres valg (Kulmule, Ribeye, cannelloni og gris). Der var ikke plads til dessert

Dato for besøg: juli 2018
Tak, togi1966
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2018 fra mobile enheder

Super madoplevelse til rimelige priser
God betjening god mad
Og så er det svært at fortsætte med flere tegn

Dato for besøg: juni 2018
1  Tak, pervilstrup
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018 fra mobile enheder

Vi fik fælles forret med skønne små retter. Hovedret - pasta og langtidstegt gris. God cocktail og øl. Maden flot anrettet, smagte dejligt og serveret af meget venlig tjener. Kommer gerne igen.

Dato for besøg: juni 2018
Tak, linapetersen2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 fra mobile enheder

Helt igennem ubeklagelig oplevelse på Feed. Servicen var i top, maden ligeledes, samt skabte gæsterne en hyggelig atmosfære. Det bunder vel ud i, at de også havde en dejlig aften.

Vi ses snart igen, Feed.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, Daniel E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Spisestedet FEED, kiggede også på

 

Har du været i Spisestedet FEED? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering