Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejlig oplevelse”
Anmeldelse af Takii Sushi

Takii Sushi
Reservér bord
2
tir. 20/10
20:00
nr. 885 af 2.804 Restauranter i København
Kvarter: Det indre Nørrebro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Nørrebro
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Jeg har bestilt i går for i dag ,to menu med sushi og en portion kylling med nudler og til afhentning lidt efter jeres åbningstid . Det har været en super dejlig oplevelse med super frisk sushi , flot anretning . Alt smagte fantastisk . Tusinde tak for det. Det er i hvertfald ikke sidste gang vi bestiller hos jer.
Hilsen Rodica

Dato for besøg: september 2020
Tak, Inspiration777628
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (59)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 59 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 fra mobile enheder

Takii leverede varen på en dejlig måde. Det er et fantastisk koncept, hvor det er en Ipad ved hvert bord, og så kan man bare bestille sushi, efterhånden som som man bliver færdig. Finder man en favorit, bestiller man bare flere af dem. Dejlig frisk sushi, som bliver lavet, som man bestiller dem. Tre personer med drikkevarer 700 kroner. Det skal prøves, og de får vores bedste anbefalinger

Dato for besøg: juli 2020
Tak, CalleHansen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. december 2018 fra mobile enheder

godt,Super lækker sushi og maden.Super skønt - smagte dejligt som altid. :) godt,godt,
Super sted Alt er perfekt

Dato for besøg: december 2018
Tak, elena b
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018

Deres sushi er bestemt ok og udvalget er stort, betjeningen hurtig og venlig. Ikke luksus, men i forhold til prisen er det virkelig fint. Har en del borde mod vinduet, hvilket kan anbefales, hvis man gerne vil have view til den travle Jagtvej - virker også mere stille end bordene i selve restauranten, hvor støjniveauet kan være lidt højt (primært lidt dårlig akustik)

Dato for besøg: september 2018
1  Tak, Keld2830
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2017

Stamkunde, da der generelt er frisk sushi, god service og billig ad libitum. Det gode ved Takii Sushi er at du kan bestille 4 ens af en slags rulle, og ikke er nødsaget til at bestille 8 ens stykker. Hvilket gør man kan smage må flere forskellige ruller! Klart et plus.

Dato for besøg: november 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Signe C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Takii Sushi, kiggede også på

København, Sjælland
Frederiksberg, København
 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Takii Sushi? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering