Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En spansk perle midt i København.”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 208 af 2.810 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 5. oktober 2018 fra mobile enheder

Pintxos serverer spanske tapas og a la carte retter af allerhøjeste kvalitet. Her bliver smagsløgene tilfredsstillet på allerbedste vis og præsenteret på et højt niveau. Personalet er søde og nærværende og ejeren hygger om gæsterne med smil og nerve. Omgivelserne er hyggelige og varme. Det er et sted, man kommer igen og igen. Top 10.

Dato for besøg: september 2018
Tak, 840nielsb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (506)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

35-39 af 506 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2018 fra mobile enheder

En skøn aften med god mad (og rigeligt af den) og god service. Kan klart anbefales. Vi fik menuen med 14 tapas.

Dato for besøg: september 2018
Tak, 317kjeldr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. august 2018 fra mobile enheder

Lækker mad som blev serveret i skøn gårdhave, virkelig gode smagsoplevelse. Fantastisk personale som gjorde deres bedste. Kan kun anbefales.

Dato for besøg: august 2018
2  Tak, peerw2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. august 2018

En noget rodet aften. Tjenerne tabte tingene og vidste ikke, hvilke retter, der hørte til den af os, der havde bestilt menu. Jeg fik tre tapasretter, en kedelig salat med alt for meget eddike til 75 kr, en spansk tortilla, som var tør og ikke nylavet samt en efter min mening decideret uspiselig gang o´pintos med meget flydende torskefyld, som flød rundt i alt for megen olie. Det tilhørende brød var kedeligt, hvidt bagerbrød og kom uden smør. Vi fik to flasker postevand til en samlet pris af 70 kroner. Min 40 cl øl var kun halvt fyldt, resten var skum.Tjenerne pressede på for at få os til at bestille vin, inden vores glas var tomme. Alt i alt en ringe oplevelse i mine øjne. Jeg kommer ikke igen og kan desværre ikke anbefale stedet.

Dato for besøg: august 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, rkkeh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review your dining experience with us and for the constructive feedback, without it, we can’t improve. We hope you will have a more satisfying experience on your next visit. Do checkout our Facebook and homepage for promos that you might be interested in.
Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. juli 2018 fra mobile enheder

Vi benyttede os af en early bird of fik 14 fantastiske retter, alt var velsmagende og vi var faktisk mætte allerede inden hovedretten. God, opmærksom og høflig betjening. Vi kommer klart igen.

Dato for besøg: juli 2018
4  Tak, Sutskounited
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering