Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bestemt et besøg værd”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 208 af 2.810 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 19. maj 2018 fra mobile enheder

Fantastisk mad - serveret i meget hyggelige omgivelser. Opmærksom og dejlig betjening.
Vi kommer igen.
Prøv sortfods skinken.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, 953lotteh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (504)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

44-48 af 506 anmeldelser

Anmeldt 15. maj 2018 fra mobile enheder

Så skulle det være - første gang på tapas restaurant.
Gode smagsoplevelser - 14 retter til 350.- - fair pris syntes vi.

Frisk og kyndig betjening.
Vejret var til at sidde ude i gårdhaven og det gør nok bare oplevelsen bedre.
Der blev fuldt hus ila. aftenen hvilket er forståeligt.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, brianjL3677JL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. maj 2018 fra mobile enheder

På Pintxos får man byens bedste tapas og byens bedste service.
Maden var fantastisk velsmagende. Der er tale om gode råvarer, og det er rigtig fint, at retterne bliver serveret løbende.
Vi blev betjent af forskellige tjenere, men alle var utrolig service-mindede og havde styr på, hvor langt vi var i menuen.
Ekstra ros til den søde tjener fra Barcelona, som fortalte, at hun godt kunne forstå dansk, men ikke var så god til at tale sproget. Det var meget imødekommende.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, BirgitteK412
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. april 2018 fra mobile enheder

Vi var 5 personer som alle valgte den den store tapas anretning til ca 350kr.
De 14 tapasanretninger blev hurtigt serveret og skuffelsen udeblev desværre ikke.
Ud af de 14 tapas ting smagte det som om kun 4 som havde været forbi en kok.
De fleste anretninger var prefabrikerede.
De Friturestegte blæksprutter smagte af ingenting andet end olien de var stegt i. Anretninger var ikke overvældende store i forhold til prisen, og det meste manglede at blive smagt til.

Jeg har rejst meget i Spanien og har fået mange lækre tapas på meget ydmyge steder, som var langt mere veltillavet.

Stedet er hyggeligt indrettet, desværre var musikken meget dominerende, og det var til tider svært at føre en samtale.

Hvis stedet ansatte en kok som brændte for spansk mad, ville jeg overveje at besøge det igen.

Desværre en meget blandet oplevelse.

Dato for besøg: april 2018
2  Tak, KurtS905
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review your dining experience with us and for the constructive feedback, without it, we can’t improve. We hope you will have a more satisfying experience on your next visit. Do checkout our Facebook and homepage for promos that you might be interested in.
Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. april 2018

Et super hyggeligt sted med perfekt placering i midten af København. Fik en lækker tapas menu med 14 retter - meget velsmagende og autentisk. Man bliver meget mæt!
Personalet var super søde og opmærksomme under hele besøget. Bestemt ikke sidste gang vi besøgte Pintxos!

Dato for besøg: april 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 07Eatravel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering