Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens bedste tapas og service”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 208 af 2.810 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 14. maj 2018 fra mobile enheder

På Pintxos får man byens bedste tapas og byens bedste service.
Maden var fantastisk velsmagende. Der er tale om gode råvarer, og det er rigtig fint, at retterne bliver serveret løbende.
Vi blev betjent af forskellige tjenere, men alle var utrolig service-mindede og havde styr på, hvor langt vi var i menuen.
Ekstra ros til den søde tjener fra Barcelona, som fortalte, at hun godt kunne forstå dansk, men ikke var så god til at tale sproget. Det var meget imødekommende.

Dato for besøg: maj 2018
Tak, BirgitteK412
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (506)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

46-50 af 506 anmeldelser

Anmeldt 29. april 2018 fra mobile enheder

Vi var 5 personer som alle valgte den den store tapas anretning til ca 350kr.
De 14 tapasanretninger blev hurtigt serveret og skuffelsen udeblev desværre ikke.
Ud af de 14 tapas ting smagte det som om kun 4 som havde været forbi en kok.
De fleste anretninger var prefabrikerede.
De Friturestegte blæksprutter smagte af ingenting andet end olien de var stegt i. Anretninger var ikke overvældende store i forhold til prisen, og det meste manglede at blive smagt til.

Jeg har rejst meget i Spanien og har fået mange lækre tapas på meget ydmyge steder, som var langt mere veltillavet.

Stedet er hyggeligt indrettet, desværre var musikken meget dominerende, og det var til tider svært at føre en samtale.

Hvis stedet ansatte en kok som brændte for spansk mad, ville jeg overveje at besøge det igen.

Desværre en meget blandet oplevelse.

Dato for besøg: april 2018
2  Tak, KurtS905
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for taking the time to review your dining experience with us and for the constructive feedback, without it, we can’t improve. We hope you will have a more satisfying experience on your next visit. Do checkout our Facebook and homepage for promos that you might be interested in.
Looking forward to seeing you again soon.
Sincerely Yours,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. april 2018

Et super hyggeligt sted med perfekt placering i midten af København. Fik en lækker tapas menu med 14 retter - meget velsmagende og autentisk. Man bliver meget mæt!
Personalet var super søde og opmærksomme under hele besøget. Bestemt ikke sidste gang vi besøgte Pintxos!

Dato for besøg: april 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 07Eatravel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. marts 2018

Selv om vi kom i uge 7 (Dining Week) og ikke ville have denne menu, var der ikke noget problem at få deres 14 retters tapasmenu.
Maden var meget velsmagende og kom i rigelige mængder.
Vi købte en flaske Fino Sherry til maden - det er et ret godt køb (meget vin for pengene)
Pintxos kan varmt anbefales.

Dato for besøg: februar 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, CKnudsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. marts 2018 fra mobile enheder

Jeg havde telefonisk bestilt bord en uge i forvejen, men den var gået tabt i restauranten, da vi kom.
Ingen tjenere talte dansk, og deres engelsk var ikke godt nok til at beskrive retterne, hvilket er skidt, når man er så kræsen som mig.
Vinvalget var vanskeligt, fordi vinkortet kun opgav vinens navn og pris. Tjeneren antog at vi kendte vinene, og hans eneste kommentar til vinene var “very good”. Det lod så til at gælde for alle, men det var jo ikke nogen hjælp. Tjeneren som skulle åbne vinen så ikke ud til at have brugt lang tid i selskab med en proptrækker. Den valgte rioja smagte dog dejligt.
Vi fik en bakke med kedeligt udseende hvidt flutebrød, som jeg ikke havde lyst til at spise.
Tjeneren vidste ikke hvad dagens fiskeret var, og da hun fandt ud af det kunne hun ikke forklare på engelsk, hvilken slags fisk det var. Her taler vi kun om tør/fed, flad eller ej, men hun fandt ud af i køkkenet, at det var en fisk med hvidt kød.
Jeg endte med at vælge en laksetatar til forret, som var dyr og viste sig at være kæmpestor og tung af en forret at være, serveret med avocadocreme.
Dernæst fik jeg havtaske med amerikansk glaze, kæmperejer (som jeg ikke spiser fordi de sandsynligvis er opvokset på hormonfoder) og muslinger i skaller. Altsammen lækkert, og dertil lidt stegte kartofler og 2 store, grillede peberfrugter.
Til sidst forsøgte vi at få en forklaring på deres desserttallerken, men vi forstod kun noget med vanilleis. Den smagte så til gengæld fantastisk. Det andet var chokolademousse skåret ud som et stort stykke lagkage og en lille halvmåne budding. Ingen af de to ting er noget jeg spiser, så dem fik min mand, som til gengæld spiste dem med stor appetit, da de retter med kammusling og torskegratin han havde bestilt var ret små.
Til sidst valgte vi deres luksus cognag, som smagte dejligt og kaffen, som vist bare var hældt op fra en kolbe.
Maden var i grunden lækker, men oplevelsen blev ødelagt af at vi ikke kunne få oplyst de ting, som betød noget for os i valg af mad og vin.

Dato for besøg: marts 2018
Tak, asoerby
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / Pintxos

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering