Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapas”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 208 af 2.810 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 10. marts 2018 fra mobile enheder

Super lækker tapasmenu. Alt var delikat. Og betjeningen er virkelig god, og spanske.
Det er ikke sidste gang vi kommer her.

Dato for besøg: marts 2018
1  Tak, susanneo670
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 26. november 2018
Google Oversæt

Thank you for sharing your review. We really enjoy reading the review details, which conveyed the pleasure of your visit. We appreciate your kind comments and sincerely look forward to welcoming you again in the near future.
Yours Sincerely,
Kate / La Rocca

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (506)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

52-56 af 506 anmeldelser

Anmeldt 3. marts 2018

Blev modtaget af friske tjenere som anviste et 2 mandsbord, hvor vi skulle sidde 3 personer. Nu bestilte vi 8 retter til deling og tænkte, hvor skal alle disse stå på bordet, så vi sagde de skulle komme jævnt, så der var plads til max 2 retter af gangen, vinen måtte vi stille på gulvet. Tjeneren foreslog vi fik laksetataren først, da det var en kold ret, den kom næsten til sidst. Maden var for det meste rigtig god. Så blev der bestilt div. Kaffe og Bailey, kaffen kom med det samme, Baileyen udeblev. Vi bemærkede det til "overtjeneren" som straks sendte 3 nye kaffe og 3 Bailey på husets regning. Så fik vi regningen på ca. 1650 kr,. incl. 2 flasker vin, der var sat 1 miniralvand, (Postevand) på til 35 kr. Det er ikke i orden.

Dato for besøg: marts 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Scanshow
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. marts 2018

Kære Scanshow,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i Pintxos.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. december 2017 fra mobile enheder

Rigtig god restaurant. God stemning, god mad, god betjening, god vin. 14 forskellige tapas. Kolde og varme. Kan anbefales

Dato for besøg: december 2017
Tak, fasterk2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. januar 2018

Kære fasterk2017,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i Pintxos.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 8. december 2017

God tapas og fantastisk betjening. ! Der er en ægte udenlandsk stemning over stedet her, og jeg planlægger allerede nu hvornår jeg skal tilbage.

Dato for besøg: december 2017
Tak, Alecji
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Gæsteansvarlig hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. december 2017

Kære Alecji,

Tusind tak for besøget og de dejlige kommentarer, som vi sætter stor pris på. Vi sender dem straks videre til vores søde personale.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen i Pintxos.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. november 2017 fra mobile enheder

Hyggelig tapas restaurant, med god atmosfære. Vi købte en 14 retters menu til 350,- p.p. som var dejlig og veltilberedt. Sød engelsktalende spanier, der var lidt lavttalende, så det var svært at høre hvad hun serverede til os. Fantastisk god lammekrone.
Hvis der bleg gjort lidt mere ud af serveringen og placeringen af maden på bordet, ville jeg havde givet en karakter bedre.
Bestemt et besøg værd, sammen med venner....

Dato for besøg: november 2017
Tak, ronnien294
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Ronnie N,

Thank you for taking the time to review your experience with us. I am very pleased to hear that you had a nice evening with us and for the good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering