Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Et besøg værd ”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 208 af 2.810 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 15. november 2017 fra mobile enheder

Bestilte den 14 retters tapasmenu, og den var velsmagende og vi blev meget mætte. Har aldrig smagt så mørt lam. God service

Dato for besøg: november 2017
Tak, 756malinh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017

Dear Malin H,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 5-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (506)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

57-61 af 506 anmeldelser

Anmeldt 13. november 2017 fra mobile enheder

Vi kom som det første bord, og bestilte tapas til bordet. i løbet af aftenen blev flere af vores retter glemt, og vi måtte hele tiden fange tjenerens opmærksomhed. God tapas.

Dato for besøg: november 2017
1  Tak, mariarejser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017

Dear Maria B,

Thank you for your constructive feedback.

With regards to the staff, we do not know what happened, but we hope you will give us another chance in the future and show you that we have excellent minded staff and enjoy our wonderful Spanish specialties.

Best Regards,
Pintxos/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. november 2017

Her er der gang i den og en rigtig god stemning. Personalet er meget charmerende og man kan mærke de har en passion for det de laver. Desværre syntes jeg at maden halter en hel del - der mangler smag og det fremstår sådan lidt kantine agtig, med for store portioner

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, JoernT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017

Dear Joern T,

Thank you for your constructive feedback. This is very surprising and disappointing. We serve hundreds of customers each week and as you can see from other reviews, the feedback is usually complimentary.

We are deeply sorry to hear about what happened and it is far below the standard we usually deliver. We do not know what happened, but we hope you can come back to rectify this mishap and allow us to show you our excellent minded staff and wonderful Spanish specialties.

Thank you for your understanding and we are looking forward to seeing you again.

Best Regards,
Pintxos/Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 19. oktober 2017

De tilbyder en lækker 3 retters menu til 349,-kr. Forretten er tapas, og som hovedret kan man vælge imellem fisk eller bøf..... og her kommer et tip: vælg bøffen. De serverer den lækreste grillet bøf - saftig og utrolig smagsfuld. Desserten er et valg mellem kage eller ost.

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Experience378330
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017

Dear Lars-Erik R,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 4-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. oktober 2017

Endnu en god oplevelse på Pintxos, hvor maden, atmosfæren og servicen var fremragende. Især Stefan fik gæsterne til at føle sig ekstra velkomne.

Dato for besøg: oktober 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, tinskr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017

Dear tinskr,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 5-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff, Stefan. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering