Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tapas”
Anmeldelse af Pintxos

Pintxos
Reservér bord
Bookatable
nr. 167 af 2.806 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Køkkener: Spansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Pintxos er intens spansk stemning og smagsoplevelse. Træd ind i arenaen og lad dig forføre af vores spanske kokkes kulinariske tapas. I københavns gader finder du her en autentisk restaurant og tapasbar med spanske tjenere, der viser dig til rette ved et bord for to. - eller en uforstyrret krog for hele familien, venner og kolleger. Pintxos er stedet for dig, der ønsker en romantisk middag for to – ligesom vi altid byder store selskaber og firmafester velkommen. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, inviterer vi også til særlige kulinariske events.
Anmeldt 27. august 2017 fra mobile enheder

Helt igennem fantastisk oplevelse vi ved besøget på denne restaurant.
Maden var i top og betjening i klasse for sig selv.
Kan varmt anbefales

Dato for besøg: august 2017
Tak, TVVS
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (529)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

81-85 af 529 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2017 fra mobile enheder

Alt i alt en ganske fin oplevelse. Vi valgte den 14 retters tapasmenu. Rigeligt med udmærket mad og festlig betjening.

Dato for besøg: juli 2017
Tak, 140evab
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Eva B,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 4-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 25. juli 2017

Har I aften besøgt Pintxos for tredje gang i mit liv. Blev endnu engang helt fortryllet af den autentiske spanske stemning, den sindssygt lækre mad og de skønne tjenere. Vi fik deres klassiske 14-retters tapas-menu, og der var fest i min mund fra første til sidste bid. Alt var spansk, og med tydelighed frisklavet fra bunden, med gode råvarer og af kokke med stor kærlighed til mad. Den skønne og smukke tjenerinde kunne slet ikke skjule sin glæde og stolthed ved hver eneste ret, hun serverede for os.
Vi gik derfra med en følelse af, at vi havde været i Spanien, og med en følelse af, at vi var meget værdsatte som gæster, på trods af at der var fuldt hus denne tirsdag aften. Det var bare som om, at alle medarbejdere satte pris på hver og én gæst, og gjorde deres yderste for, at vi skulle føle os velkomne. Og dét gjorde vi!
I al ydmyghed kan jeg kun sige: gør dig selv en tjeneste og spis på denne skønne restaurant. De fortjener hver eneste af de fem stjerner, de får herfra.

Dato for besøg: juli 2017
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, tjipa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear tjipa,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 5-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. juli 2017 fra mobile enheder

In a little hide away is a nice spanish restaurent.
Lækker tapas, fin vin og god service. Vi sad ude i baggården i sol og nød sommeren.

Dato for besøg: juli 2017
1  Tak, 1812nielsk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, PR-chef hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2017
Google Oversæt

Dear Niels K,

Thank you for taking the time to review your experience with us and giving us a 5-star rating. I am very pleased to hear that you had an excellent evening with us and for the very good feedback you gave on our food and our staff. We do take pride in catering to our guests’ needs the best way we can. If you’re traveling to our area again soon, don’t hesitate to call us.

Best Regards,
Pintxos/ Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 28. juni 2017 fra mobile enheder

Jeg har været på Pintxos flere gange og har altid været godt tilfreds. Det var desværre ikke tilfældet d 27.6. Vi kom tidligt (17.30) men måtte vente længe på forretterne og endnu længere på mellemretterne. Vi tror årsagen var en stor gruppe som kom dumpende lidt efter lidt og som øjensynligt blev prioriteret højere end de øvrige gæster. Det er ikke ok.
Maden var ok dog var lammet uappetitlig og kedelig at se på. Kedeligt for jeg har ellers tidligere været godt tilfreds.

Dato for besøg: juni 2017
Tak, Mrk12345
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
J K, Guest Relations Manager hos Pintxos, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2017

Kære Mrk12345,

Tak for din kommentar. Vi er meget glade for at I har været gæster hos os før.

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse. Dette er ret usædvanligt, da vi lever for at tjene hver gæst af vores med top service. Jeg vil dog opfordre dig til at komme tilbage til Pintxos for os at rette op på dette uheld næste gang du er i byen. Tak for forståelsen, og vi glæder os til at se dig igen.

Med venlig hilsen,
Pintxos / Kate

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Pintxos, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 
København, Sjælland
 

Har du været i Pintxos? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering