Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 Lækre retter!”
Anmeldelse af Asador

Asador
nr. 114 af 3.001 Restauranter i København
Prisklasse: 100 kr. - 900 kr.
Køkkener: Argentinsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Familier med børn, Forretningsmøder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Christianshavn
Anmeldt 17. august 2023 fra mobile enheder

Virkelig god menu!
Vi fik 2 forskellige menuer. Begge smagte fremragende. Rigtig lækkert kød, tartar og empanadas. Hvis man er til citron så er deres Lemon pie det perfekte valg!
Restauranten er hyggelig og indrettet stilrent.
Hvis man skal ud og have en ordenlig bøf, så har Asador min varmeste anbefaling

Dato for besøg: august 2023
Tak, Jacob B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (516)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 516 anmeldelser

Anmeldt 16. august 2023 fra mobile enheder

Man får næppe en mere veltilberedt stor og saftig bøf. God atmosfære i restauranten. Tilbehøret er simpelt og dyrt, fx 50 kr for lille skål pommesfrites. Ved afregning skal man forholde sig til hvor mange pct drikkepenge, man giver.

Dato for besøg: august 2023
Tak, Hjallese
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 25. september 2022

En middag hvor 3 bøfelskere var forbi en Lørdag aften.
Som altid er kødet godt , pommes frites er glohede og sprøde og sideorders er også velsmagende , lokalerne er hyggelige men selv på denne årstid er temperaturen i lokalet i overkanten , så vi kommer igen når det bliver koldere.

Dato for besøg: september 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2022 fra mobile enheder

Meget smukt sted. Fantastisk mad. Meget venligt personale. Denne restaurant skal opleves! Vi kommer helt sikkert igen 😊

Dato for besøg: juli 2022
1  Tak, Jashoas
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 19. maj 2022

Vi blev 10 minutter forsinkede og ringede til dem for at lade dem vide det. Det resulterede i at vi fik voksen skældud i telefonen og at hvis der kom nogle fra gaden, ville de få vores bord. Da vi så ankom til restauranten, var der halvtomt og massere af ledige pladser.
Vi ventede 50 minutter på maden, og fik at vide det var grundet at én ved bordet skulle have stegt sin bøf medium-plus. Andre borde der ankom efter os, fik mad før.
Rigtig dårlig betjening generelt, vi blev ikke spurgt om maden smagte og der blev ikke sagt pænt farvel til os. Da vi havde betalt vendte tjeneren sig bare om og gik, så vi selv måtte sige tak for i aften.

Ikke anbefalingsværdigt på nogen måde!!

Dato for besøg: maj 2022
Tak, Z-N-Bozkurt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Asador, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Asador? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.