Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt var lækkert! ”
Anmeldelse af Asador

Asador
nr. 114 af 3.001 Restauranter i København
Prisklasse: 100 kr. - 900 kr.
Køkkener: Argentinsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Forretningsmøder, Familier med børn, Romantisk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Levering, Udendørsservering, Reservationer
Kvarter: Christianshavn
Anmeldt 10. oktober 2021 fra mobile enheder

Virkelig god mad! Kødet varrigtig godt vi bestilte mørbradbøf og lam. Begge dele var super godt. Hvis man er til dét, vil jeg anbefale at man køber forskellige tilbehør (siders og sauce) til hovedretten, og deler med hinanden, da det kommer på bordet separat og så kan man smage lidt af det hele. Jeg fik tartat til forret og den var også super lækker. Vi fik en smeltet Ost til forret og i mine øjne var det "bare" smeltet Ost, MEN det smager virkelig også godt 😉 Venligt personale og vi ventede slet ikke for længe på maden. Helt klart endnu et besøg værd!

Dato for besøg: oktober 2021
Tak, juliesavnerolfert
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (516)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

7-11 af 516 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2021

Det blev som sikkert gættet bestilt Lomo ( mørbrad ) med forskelligt tilbehør , undgå de bacon omsvøbte kartofler , pommes , svampe er der imod lækre som forventet,'
Desværre gik der lidt kludder i betjeningen , efter kort tid kom tjeneren med maden og efter et blik og indgriben fra en anden tjener forsvandt den lige så hurtig igen : forkerte bord :)
Bøfferne er som altid veltilberedte , rødvinssaucen levner lidt i smagen men for de fleste vil den sikkert være udmærket ,
Kaffen var varm lige som lokalet var det , flere ved nabo bordene kommenterede på rum temperaturen , portvinen var som en portvin af Taylor 2014 er , middelmådig men den blev alligevel nydt .
Målt på kvaliteten af maden vil Fuego vinde i min verden , men beliggenheden på Asador er så meget bedre så der må man vælge til og fra.

Dato for besøg: september 2021
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Lars G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 24. april 2021 fra mobile enheder

Vildt lækkert kød, søde tjenere, en god vin og nogle fantastiske forretter gør at dette sted i den grad kan anbefales!

Dato for besøg: april 2021
1  Tak, petermL5399DM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 5. november 2020 fra mobile enheder

Det er ikke mit første besøg på denne restaurant, men min første anmeldelse.

Vi fik - som altid - verdensklasse bøffer! Kæmpe ros herfra til bøfferne.

Men der blev kludret mere end én gang med tilbehøret. Dette på trods af, at det var en fast menu, som restauranten selv har sammensat.

Og så det, der - for mit vedkommende - trækker mest ned. Medarbejderne var simpelthen for sløve til at få restaurantens øvrige gæster til at overholde myndighedernes COVID-19 restriktioner. Alt for mange gæster gik rundt i restauranten uden mundbind - og medarbejderne påtalte det ikke. Så det gjorde en ellers god madoplevelse til en øv helhedsoplevelse.

Kære Asador, jeg er vild med jeres bøffer jeg kan også sagtens acceptere der kludres med tilbehøret. Men jeg må indrømme, at når myndigheders restriktioner ikke håndhæves, så kan jeg ikke spise hos jer igen, førend corona er overstået.

Dato for besøg: november 2020
4  Tak, helt1972
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 23. oktober 2020 fra mobile enheder

Søster restaurant til Fuego. Ingen tvivl om af Fuego er så meget bedre.
Niveauet var sat højt men der tabte de. Dårlig betjening og middelmådig mad. Bøffen var ekstremt god og duftede helt rigtigt. 😄
Havde købt en 4 retters menu med vine men meget små glas. Så vi spurgte om vi ikke kunne få et glas rødvin mere. De kostede dog næsten kr 100 pr glas.
Den kvindlige tjener nåede også af vælte glasset.

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, Bo-Tofte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Asador, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Asador? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.