Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk personlig betjening i en dejli atmosfære.”
Anmeldelse af Stempel - Bar & Kitchen

Stempel - Bar & Kitchen
Reservér bord
2
fre. 30/10
20:00
nr. 94 af 2.814 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 7 $ - 41 $
Kvarter: Det indre Vesterbro
Restaurantoplysninger
Kvarter: Det indre Vesterbro
Anmeldt for 5 uger siden

Det var en vigtig dag for min bonusdatter Lise, da hendes mor idag ville have blevet 74 år. Så Lise og jeg havde en rigtig hyggedag, hvor vi spiste frokost på Rest. Stempel på Enghave Plads. Lise spiste en lækker steak med fritter, og jeg spiste en pandestegt laksefilet (den absolut bedste jeg nogensinde har spist). Restaurant Stempel er en rigtig perle på Vesterbro med fantastisk mad og fantastisk personlig betjening. Vi har ikke været der siden februar, men blev modtaget som gamle venner af huset, af Rest.Chefen Hakan samt Indehaveren Jesper. Vi skal helt sikkert spise der igen. Kærlig hilsen fra Lise og Preben.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Preben2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 315 anmeldelser

Anmeldt 23. september 2020

Altid supergod mad, virkelig hyggelig atmosfære og det sødeste personale. Har også holdt privat arrangement på Stempel, og det var helt suverænt - der var total styr på det hele, og alle vores gæster var meget imponeret. Vi vender tilbage igen og igen :)

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Sophie1265
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2020 fra mobile enheder

Vi har efterhånden været på Stempel nogle gange pga. deres gode stemning og lækker mad. Deres portioner er relativt store og der god mulighed for at sidde udenfor.

Dato for besøg: september 2020
Tak, 631madsf
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2020

Fik serveret den lækreste tapas, flot anrettet ned til mindste detalje. Tjenerne var meget opmærksomme på, at vi ikke manglede noget og vi blev mødt med smil og overskud. Atmosfæren og indretningen på Stempel Bar & Kitchen er rigtig hyggelig og indbydende og er helt klart et gensyn værd. Gik derfra med meget tilfredse smagsløg. Har ikke umiddelbart noget der trækker ned, så fem stjerner herfra.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, nesloettem
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2020

Stempel er et af mine favoritsteder på Vesterbro. Jeg kommer her flere gange om måneden. Her kan min mand få afløb for sin trang til et godt stykke kød, mens jeg kan få mine muslinger eller en vegetarret. Tjenerne er altid i topform, søde og servicemindede. En speciel TAK til den søde tjener, med de fine krøller og det søde smil, som tog over for en travl kollega, og efterfølgende nursede os på bedste vis torsdag den 3/9. Tak ❤ Vi kommer igen

Dato for besøg: september 2020
Tak, hanneloarose
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Stempel - Bar & Kitchen, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Stempel - Bar & Kitchen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering