Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dårlig varm kakao”
Anmeldelse af Lagkagehuset

Lagkagehuset
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad
Kvarter: Christianshavn
Anmeldt 17. december 2022 fra mobile enheder

Øv en dårlig varm kakao. Det var bare varmt vand med farve.. puha
Øv øv
Den er simpelthen ikke 40kr værd på nogen måde!! Ikke køb den!

Dato for besøg: december 2022
Tak, J1123OZannak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (632)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 688 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2022 fra mobile enheder

Vi købte idag en laksesandwich og tunsandwich.
Lækkert og frisk brød, godt med fyld og smag samt høflig betjening

Kan anbefales :)

Dato for besøg: august 2022
Tak, Philiptreiner
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2022 fra mobile enheder

I dag fik jeg er træls oplevelse af en ung pige i lagkagehuset lufthavnen. Kunne ikke være mere ligeglad med at servicere kunderne. Sur og ligeglad holdning.

Dato for besøg: juni 2022
Tak, bethmiriamw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 5. februar 2022 fra mobile enheder

Kaffen er virkelig elendig. To små kopper til 60 kr, en Americano og en latte. Det kunne have været billig pulverkaffe....

Dato for besøg: februar 2022
Tak, MrsCSM
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 10. januar 2022 fra mobile enheder

Vi har prøvet Lagkagehuset mange gange og er ved at blive lidt trætte af deres service-kvalitets-pris balance. K går, dødsdag var vi i butikken kl 14, hvor næsten alle søde sager var udsolgt i den grad, at man ikke kunne profitere af deres fordelspriser. Der var 2 flødeboller tilbage, kun chokolademuffins, næsten ingen kager. Vi købte så en blåbærrene, som vi ikke kunne lide, fordi den var pumpet med en chokoladecreme og besluttede, at det var sidste gang. Der er bager nok i byen

Dato for besøg: januar 2022
Tak, kaiullrich
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Lagkagehuset, kiggede også på

 
København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Lagkagehuset? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.