“Enkel, opfindsom, fantastik japansk inspiration”
Anmeldelse af Ferment

Ferment
nr. 687 af 3.475 Restauranter i København
Prisklasse: 38 kr. - 150 kr.
Køkkener: Asiatisk, Japansk, Koreansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: ramen & bao bar i centrum af københavn
Anmeldt 31. august 2023 fra mobile enheder

Fremragende, udforskende, fantasifuldt, inspirerende, legende. Vegetarudgaven af smagsmenuen var en lang perlerække af gode oplevelser. Kom på en torsdag hvor der er plads og tid til en snak med værten. En sjælden oplevelse i et ellers over-gastronomiseret København.

Dato for besøg: august 2023
Tak, Christian S
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 10. juli 2022 fra mobile enheder

Vi havde købt menuer via Early Bird og vi synes vi fik en god oplevelse. Vi havde bestilt både vegetariske og almindelige menuer og de smagte dejligt. Specielt var undertegnede glad for min ramen der var autentisk og hvor specielt nudlerne var gode. Portionen var stor og jeg måtte levne. Ligeledes var det dejligt med 2 forskellige alkoholfri øl at vælge mellem.

Dato for besøg: juli 2022
Tak, ErikMollerMadsen
Anmeldt 12. juni 2022

Jeg skriver sjældent anmeldelser men har fået en fantastisk aften i går her. Tjeneren og kokken har virkelig gjort sin bedste for at imødekomme vores besværlige ønsker (Vi var tre venner - en på en ketodiæt, den anden med en masse allergier og den tredje bare megakritisk). De var søde og fleksible, selvom vi købte vores dining på earlybirds til tilbudspris.
Maden smagte fantastisk.

Dato for besøg: juni 2022
    • Mad
Tak, SergeyG768
Anmeldt 2. april 2022

Intet af maden var friskt.
Deres svampe var på glas, deres nudler var købte, den rå fisk hang sammen i bindevæv, mærkelige stykker i maden som ikke kunne tykkes.
Og var der lakrids i auberginen?
Jeg er ked af det, men maden smagte virkelig skidt.

Jeg har intet positivt at sige om stedet. Beskidte borde. Papiret på toilettet var helt gråt og stift, billigste løsninger for alt.

Sikke spild af tid og penge.
Jeg er fornærmet og sur over at man som indehaver tillader sig at være så useriøs og ligeglad.

Desværre havde vi bestilt og betalt via Early Bird, for aldrig i livet havde jeg betalt for det der.

320 kroner per mand, spildte penge og maden spiste vi ikke.

Dato for besøg: april 2022
Tak, sandramE1756QO
Anmeldt 14. november 2021

Vi valgte en deal på Early Bird og jeg vil sige at oplevelsen grænser til bondefangeri. Stedet oversælger sig selv og når man kommer ind er der nusset, fyrfadsstager beskidte og tjener usoigneret, jeg tør ikke tænke på hvordan køkkenet ser ud. Der var ikke ret meget mad og det der var smagsløst og anrettet meget rodet. Når man spurgte tjeneren var det ikke med venlighed men mere hektisk og man fik klart fornemmelsen af samlebånd. Hovedretten var den værste og det der står med friske sprøde grøntsager så vi ikke noget af. der står også at nudlerne er hjemmelavede men de var ikke færdige og hang sammen i klumper. Desserten var en ris a la mande uden flødeskum som ikke passede til det asiatiske tema...!

Dato for besøg: november 2021
    • Mad
Tak, B9495NYsusannel

Rejsende, der kiggede på Ferment, kiggede også på

København, Sjælland

Har du været i Ferment? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering